L’handbol, de camí cap a Tolosa de Llenguadoc

L’handbol, de camí cap a Tolosa de Llenguadoc

Els blaugranes viatgen dimecres a Tolosa per jugar dijous el darrer partit de preparació de la pretemporada

La part inicial de la temporada toca el seu fi. Dijous a les 20 h a Tolosa de Llenguadoc el Barça d’handbol juga el darrer amistós de la pretemporada, l’últim test per afrontar els reptes dels propers dies, com la Supercopa Asobal, l’inici de la Lliga i la Superglobe.

Dimecres: Entrenament i viatge

Dimecres a les 12 h els blaugranes realitzaran el darrer entrenament abans de viatjar cap a Tolosa. Un cop finalitzi l’entrenament, els homes de Pascual dinaran plegats a les instal·lacions del Club.

Després de menjar gairebé quatre hores d’autocar esperen el Barça d’handbol fins a arribar a Tolosa. Allà, a les 21 h es tornaran a trobar tots plegats per sopar.

Dijous, doble feina

Dijous serà el dia en què els blaugranes jugaran a la pista del Fenix Toulouse. Però el dia no només tindrà el partit. Al matí, a les 12 h, Pascual ha preparat una sessió d’entrenament al pavelló de joc.

Un cop s’hagin entrenat, a les 14.30 h, el dinar serà l’activitat del grup, que cap a les 18 h sortirà de l’hotel per anar a jugar. Els blaugranes retornaran a casa el mateix dijous a la nit. Divendres, dia de descans, i dissabte tindran la darrera sessió d’entrenament abans de jugar la Supercopa Asobal de diumenge.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut