La revelació de la Lliga Asobal Bauhaus, rival del Barça d’handbol

La revelació de la Lliga Asobal Bauhaus, rival del Barça d’handbol

A la primera temporada a l’Asobal, el BM Benidorm lluita per les posicions capdavanteres de la màxima competició estatal

Dissabte a les 13 h el Palau Blaugrana acollirà la jornada 23 de la Lliga Asobal Bahaus i ho farà davant un dels equips que s’ha mostrat com la gran sorpresa de la temporada i un dels equips que en més dificultats ha posat els blaugranes, com és el BM Benidorm.

Sumar per estar més a prop del títol

Xavi Pascual afronta el partit amb l’objectiu de “sumar dos punts per estar més a prop del títol de Lliga”. El Barça té 8 punts més que el Naturhouse La Rioja, segon classificat, abans de la disputa de la jornada 23.

Respecte al rival de dissabte, Pasqui explicava: “Benidorm és un molt bon equip. Nosaltres vam patir molt allà. Ens espera un partit complicat. Fora han fet bons resultats, defensen bé amb defenses alternatives i en atac saben molt bé el que fan”.

Pascual no podrà comptar amb Nikola Karabatic, que ja no va jugar a Osca per molèsties a la cama i recupera Kiril Lazarov. Oriol Rey substitueix Álex Márquez a la convocatòria dels joves.

Una temporada de somni

El BM Benidorm disputa la seva primera temporada a la Lliga Asobal Bauhaus. Els de la Marina Baixa han debutat a la màxima categoria de l’handbol estatal amb uns resultats increïbles. Un exemple és el triomf, davant el NaturHouse, de la jornada passada.

Els homes entrenats per Fernando Latorre ocupen la sisena posició de la taula, empatats amb l'Helvetia Anaitasuna, a un sol punt del quart lloc. En el partit d’anada els homes de Xavi Pascual van haver de suar de valent per doblegar-los amb un resultat final de 25 a 28 favorable als blaugranes.

David Cuartero, amb 134 gols, i David Jiménez, amb 88, són els jugadors més resolutius dels valencians de cara a porteria. Noms com el del rus Chernov, el veterà porter Moyano i el pivot Gonzalo Porras completen un equip que està realitzant una actuació memorable en el seu primer curs a l’Asobal.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut