El Barça d’handbol cerca el triomf 50 de manera consecutiva a la Lliga

El Barça d’handbol cerca el triomf 50 de manera consecutiva a la Lliga

En cas de victòria davant el Frigoríficos Morrazo els blaugranes assolirien 50 partits consecutius sense perdre a la Lliga

Dissabte a les 20.45 h el Barça d’handbol rebrà al Palau Blaugrana el Frigoríficos Morrazo en la jornada 19 de la Lliga Asobal Bauhaus. Els blaugranes tenen el repte d’aconseguir un altre triomf per mantenir la distància al capdavant de la classificació i, alhora, arribar a una xifra de 50 triomfs seguits en la màxima competició domèstica.

49 triomfs seguits

El Barça d’handbol suma abans del partit de dissabte 49 triomfs consecutius a la Lliga. Els blaugranes inicien aquesta ratxa en la darrera jornada de la temporada 2012/13. Els 30 triomfs consecutius de la passada temporada i els 18 de l’actual sumen 49 victòries seguides.

Tot i que és la millor sèrie de triomfs de l’handbol blaugrana a la Lliga, el Ciudad Real en va assolir 67 entre el curs 2008/09 i el 2010/11. Es tracta de la millor sèrie consecutiva de triomfs des de la creació de l’Asobal. El BM Granollers té la millor ratxa, amb 72, a l’antiga Lliga Nacional, d’un equip a la màxima categoria de l’handbol estatal. Els del Vallès la van aconseguir entre el 1969 i el 1972.

Pascual: “Mantindrem el guió”

Pascual donava les claus per al partit davant els gallecs: “Mantindrem el guió. Intentarem defensar al millor nivell davant un equip que té molta continuïtat en el joc posicional. Haurem d’estar bé al darrere per poder córrer”.

“Independentment del lloc que ocupin a la classificació, quarts en el cas del Cangas, el nostre objectiu sempre és guanyar. Tenim un equip al davant que juguen bé i que no són mai fàcils per a nosaltres”, explicava el tècnic blaugrana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut