Duel de Champions per a l’handbol a Logronyo

Duel de Champions per a l’handbol a Logronyo

Els blaugranes juguen davant el Naturhouse La Rioja, tercer classificat de l’Asobal i equip de la VELUX EHF Champions League

Avui dissabte a les 16.15 h i en directe per Sportmanía el Barça d’handbol visita un dels grans rivals de la Lliga Asobal. La pista del Naturhouse La Rioja serà testimoni del duel entre el líder de la Lliga i el tercer classificat.

El repte de Logronyo

Els blaugranes visiten una de les pistes més complicades de la Lliga Asobal i ho fan davant del darrer equip que ha estat capaç de guanyar-los. Des de la derrota a Logronyo, el maig del 2013, el Barça d’handbol suma 39 triomfs consecutius en Lliga.

Xavi Pascual ha preparat a consciència l’enfrontament d’avui. A les sessions d’entrenament del segon tram de la setmana el tècnic blaugrana ha incidit profundament en diversos aspectes tàctics del partit davant els de La Rioja.

Els barcelonistes han viatjat a Logronyo amb els 16 jugadors del primer equip. Rutenka s’ha incorporat a l’expedició blaugrana però la seva participació no es decidirà fins poc abans del partit.

Un rival amb passat blaugrana

El Naturhouse La Rioja ocupa la tercera posició de la Lliga i està lluitant per assolir els vuitens de final de la VELUX EHF Champions League. Els de La Rioja presenten un equip millorat respecte a la temporada passada i amb diversos jugadors amb passat barcelonista.

El seu màxim golejador, amb 37 gols, no necessita presentació per als aficionats culers. Juanín García, que va vestir la samarreta del Barça d’handbol durant nou temporades, juga a les files del Naturhouse per primer any i està demostrant de nou la seva qualitat a Logronyo.

A l’extrem hi trobem un català amb passat blaugrana com l’Albert Rocas i el pivot Rubén Garabaya, a més del jugador del planter blaugrana Javi García.

Però a aquests noms cal afegir-hi Gurutz Aguinagalde a la porteria, Petrus i Felipe a la primera línia i Cacheda i Vigo a la direcció, per conformar una de les plantilles més potents de l’handbol estatal.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut