Debuta el Barça d’handbol 2014/15

Debuta el Barça d’handbol 2014/15

Avui a les 19.30 h a Minden (Alemanya) els homes de Pascual juguen el primer partit de la nova temporada

Després de dues dures setmanes d’entrenaments arriba l’hora de jugar per al Barça d’handbol. El primer partit serà a la pista del GWD Minden, equip de la potent Bundesliga alemanya, on els blaugranes posaran en pràctica la feina duta a terme durant aquests dies de pretemporada.

Primer contacte

El partit de Minden, que s’emmarca en el 90è aniversari dels locals i que s’ha organitzat en col·laboració amb la Fundació Josep Carreras, serà la primera presa de contacte dels blaugranes amb la competició.

Aquest partit, el primer dels tres possibles durant aquesta setmana, serà el moment per plasmar a la pista la feina feta i veure les noves incorporacions del Barça d’handbol, Pérez de Vargas, Sigurdsson i Jallouz, amb la seva nova samarreta.

Els blaugranes desplacen a Minden 15 jugadors del primer equip amb l'absència de Rutenka per temes personals.

Un planter de nivell

El GWD Minden és un equip que disputa la Bunsdeliga alemanya. La temporada 13/14 va finalitzar en 14è lloc de la competició i s’ha reforçat força per poder afrontar la potent lliga germànica.

A la seva plantilla destaca l’exblaugrana Marco Oneto. Oneto va ser jugador barcelonista del 2009 al 2012. Després d’un periple per Hongria i Alemanya, el xilè ha recalat a les files de l’equip de Minden.

Els alemanys han conformat un equip amb diversos jugadors que havien jugat a la Lliga Asobal. Homes com Rambo, Bilbija, Doder i Svitlica havien disputat la màxima competició de l’handbol estatal.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut