Xavi Pascual: “L’equip té al cap el partit d’Aranda”

Xavi Pascual: “L’equip té al cap el partit d’Aranda”

El tècnic blaugrana esvaeix dubtes si l’equip pensa més en el partit de dissabte de Champions que en el de dimecres

L’entrenador del FC Barcelona d’handbol, Xavi Pascual, s’ha mostrat ferm defensant que l’equip pensa en el partit de dimecres davant el BM Villa de Aranda per davant del debut de dissabte a Champions, en la roda de premsa prèvia a la disputa, dimecres a les 20.30 h, de la segona jornada d’Asobal.

Centrats en Aranda

“L’equip té el cap en el partit d’Aranda. No podem permetre tenir errades d’aquest tipus. La gent que pensi el que cregui, a nosaltres ens importa el partit de dimecres”, ha sentenciat Pascual, a preguntes del periodistes per si l’equip tenia més al cap la Champions que no l’Asobal.

“Sabem que juguem en una pista sempre molt animada com la d’Aranda de Duero. L’any passat ens va costar, especialment a la primera part, i anem amb la il·lusió d’emportar-nos el dos punts”, ha recordat Pascual.

El treball com a bandera

Xavi Pascual ha estat preguntat sobre la motivació de l’equip. “Quan un equip guanya amb facilitat, com diu la gent, ho diu pel resultat. Avui en dia quan treus un bon resultat és perquè ho treballes. Nosaltres continuarem treballant al màxim. Anem amb tot a Aranda”, ha recordat el tècnic blaugrana.

“L’altre dia vam fer un partit molt seriós, en la línia del que volem d’aquest equip. Espero que davant Villa de Aranda mantinguem la seriositat i l’honestedat en la nostra feina i fer-ho el millor possible. Que la gent que vagi al camp gaudeixi del nostre handbol”, ha finalitzat Pascual.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut