Sense descans per al FC Barcelona d’handbol

Sense descans per al FC Barcelona d’handbol

Els blaugranes afronten dimarts, davant el Cuatro Rayas BM Valladolid, un altre partit de Lliga Asobal en 48 hores

Si dijous jugaven a Minsk i diumenge ho feien a Saragossa, ara, dimarts, el FC Barcelona d’Handbol juga a les 20 h i en directe per Barça TV. La cita serà al Palau Blaugrana i al davant tindrà un dels equips històrics de la Lliga Asobal com és el BM Valladolid.

Cal seguir amb el ritme

Malgrat aquesta acumulació de partits, el tècnic blaugrana Xavi Pascual ja va matisar a la roda de premsa prèvia: “Sortirem amb el millor equip a la pista”. Creu que “els jugadors han de tenir minuts de joc per millorar els automatismes”. Pascual no donarà la llista de convocats, com és habitual en els partits de casa, fins poc abans del partit.

El FC Barcelona d’handbol afronta la jornada 11 de la Lliga Asobal com a líder invicte de la competició. Els blaugranes vénen d’una victòria a Saragossa, on van desplegar la millor defensa barcelonista d’aquesta temporada a la Lliga, amb 19 gols rebuts.

Estadísticament, a més de la imbatibilitat, els blaugranes presenten el millor atac i la millor defensa d’Asobal 2013/14. El Barça d’handbol marca una mitjana de 36,2 gols per partit i encaixa 22,1 gols per matx.

Un club amb tradició

El BM Valladolid és, conjuntament amb el FC Barcelona i el BM Granollers, un dels únics clubs que han disputat les 24 edicions de la Lliga Asobal. El Valladolid, fins fa uns anys, era un club habitual a les competicions europees i actualment ocupa el 13è lloc de la Lliga.

Molts canvis han tingut els castellans per a aquesta temporada. L’històric entrenador dels castellans, Juan Carlos Pastor, va agafar les regnes del Pick Szeged i el jove Ignacio González ara porta la banqueta del Cuatro Rayas BM Valladolid.

Amb jugadors experimentats com Ávila o l’exblaugrana Fernando Hernández, el BM Valladolid ha tingut problemes amb les lesions, com la del jove Pablo Cacheda o ara la del seu porter Lamariano.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut