fcb.portal.reset.password
El blaugrana Siarhei Rutenka, en un entrenament del Barça d'handbol al Palau. / FOTO:ARXIU-FCB

Rutenka, un dels blaugranes que tornen dijous a entrenar. / FOTO:ARXIU-FCB

Un cop finalitzat l’Europeu d’handbol, amb participació rècord de jugadors blaugrana i rècord de medalles assolides, la normalitat està a punt de tornar a l’equip de Xavi Pascual. Les sessions d’entrenament de dimarts i dimecres seran reduïdes en nombre de jugadors, però dijous ja comptarà amb la presencia de tota la plantilla.

Preparant el retorn

Dimarts i dimecres els jugadors del Barça d’handbol que no han disputat l’Europeu de seleccions treballaran al Palau Blaugrana.

Dimarts els porters realitzaran treball específic i la resta de jugadors realitzen cursa a les instal·lacions del Club. Dimecres al matí, el gimnàs i la pista seran els llocs on els homes de Pascual faran la seva activitat.

Dijous, el grup sencer

Dijous tindrà lloc l’entrenament del Barça d’handbol a les 12 h al Palau Blaugrana. Serà el dia que els jugadors que han estat a l’Europeu es reincorporaran al treball del grup.

Serà el dia que els 8 medallistes podran rebre la felicitació dels seus companys pels èxits obtinguts i el dia que després de mes i mig Pascual tornarà a treballar amb la totalitat del grup.

Però la dinàmica de la competició no permet relaxació. L’equip tornarà a entrenar divendres al matí i a la tarda viatjarà a Conca per jugar, dissabte a les 19 h, la primera jornada de la segona volta de la Lliga Asobal.

Tornar a dalt