Estiu de seleccions per als joves del Barça d’handbol

Estiu de seleccions per als joves del Barça d’handbol

Un grup de jugadors de l’handbol formatiu blaugrana estan disputant i preparant diversos campionats amb la selecció estatal

Un cop finalitzada l’activitat de l’handbol formatiu blaugrana, el torn de la feina d’alguns joves del Barça d’handbol va passar a la tasca amb les seleccions estatals. Cadets, juvenils i júniors continuen encara treballant en concentracions i Campionats del Món.

Els júniors, a quarts

Els blaugranes Joan Amigo, Víctor Sáez i brasiler Johnny Medina, jugadors del FC Barcelona B, són la representació del Club que està disputant el Campionat del Món júnior a Bòsnia.

Actualment, la selecció espanyola júnior està a quarts de final de la competició, uns quarts on haurà de superar Suïssa per optar a la lluita pels metalls. La selecció de Brasil competirà amb Croàcia, per un lloc a les semifinals.

En aquesta selecció també hi figurava l’extrem del primer equip del Barça d’handbol, Aitor Ariño, però una inoportuna lesió al peroné de la cama esquerra l’ha deixat fora del Mundial.

Preparant el Mundial juvenil

Quatre jugadors de la base blaugrana estan preparant el Campionat del Món juvenil que tindrà lloc a Hongria del 10 al 24 d’agost.

El porter Natxo Biosca, el pivot Oriol Rey i els extrems Guillem Lozano i Gerard Carmona formen part de l’expedició de la RFEBM, a la cita mundialista. El cadet blaugrana Aleix Gómez, va fer la preparació amb la selecció juvenil.

Amistosos amb els promeses

Xavi Castro, Aleix Gómez, José Oliver, Gerard Carmona i Josep Folques van ser els representants blaugrana que van jugar el triple amistós contra Portugal amb la selecció espanyola de promeses.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut