El FC Barcelona d’handbol, a fer el deu de deu

El FC Barcelona d’handbol, a fer el deu de deu

Els blaugranes busquen a Saragossa tancar el primer terç de la Lliga amb un ple de triomfs

Diumenge a les 18 h i en directe per Sportmanía el Barça d’handbol sortirà a la pista del BM Aragó per cercar el desè triomf en les deu primeres jornades de Lliga Asobal. Els blaugranes, que vénen d’un llarg viatge a Minsk i que dimarts reben al Palau Blaugrana el Cuatro Rayas Valladolid, han treballat per superar un rival que, històricament, sempre ha posat les coses difícils als blaugranes.

Anar per feina

Els blaugranes viuen un dels moments més intensos de la temporada en volum de partits. Si dijous jugaven a Minsk, diumenge ho fan a Saragossa i dimarts ho faran al Palau Blaugrana.

Malgrat aquesta concentració de partits, el nivell demostrat a Minsk, amb una excel·lent victòria per 25 a 35, demostra que els homes de Pascual estan en un bon moment de forma i que a Saragossa cercaran el desè triomf d’aquesta Lliga.

Xavi Pascual ha fet viatjar 16 homes a la capital aragonesa. David Balaguer substitueix Juanín García a la llista

Un rival que va a més

El BM Aragó presenta una plantilla forta i equilibrada que va demostrant la seva qualitat. Un exemple del que són capaços de fer els homes entrenats per Mariano Ortega és l’empat a 29 que van aconseguir a la pista de l’altre equip de Champions de la Lliga Asobal, el NaturHouse La Rioja.

Amb el veterà exblaugrana Demetrio Lozano, amb incorporacions com Pérez de Inestrosa o homes com Sorli, Rial, Val, Cartón i Miguel Ángel Sánchez, entre d’altres, el BM Aragó és un equip en creixement que pot optar a llocs més alts de la classificació.

El lateral Rial i l’extrem Cartón són els seus referents ofensius. Rial ha fet 40 gols i Cartón, 34, en les nou jornades de Lliga disputades fins al moment.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut