El darrer partit de la temporada per a l’handbol

El darrer partit de la temporada per a l’handbol

El tercer i quart de lloc de la Final Four acomiada la temporada 2013/14 de l’handbol blaugrana

Diumenge a les 15.15 hores el Barça d’handbol disputarà el partit per al tercer i quart lloc de la VELUX EHF FINAL FOUR davant el Veszprem hongarès. Un partit que serà el darrer de Juanín García com a blaugrana, un partit en què Jesper Noddesbo serà baixa per lesió i en què els blaugranes es trobaran a antics companys sobre la pista del Lanxess Arena.

Dia de cloenda

Desprès de la derrota a les semifinals davant SG Flensburg, els homes de Pascual juguen el partit per finalitzar en tercer lloc de la Final Four de Colònia.

Un partit que significarà el comiat de Juanín García com a jugador del FC Barcelona d’handbol després de nou temporades vestint la samarreta blaugrana.

Serà un partit on no podrà participar Jesper Noddesbo. El pivot danés del Barça d’handbol es va lesionar durant la semifinal i té una ruptura miotendionsa de l’adductor de la cama dreta, fet que l’hi suposa sis setmanes de baixa.

Retrobament de blaugranes

MKB-MVM Veszprem arriba al partit del tercer i quart lloc en caure a semifinals davant THW Kiel per 26 a 29. Els hongaresos viuen la seva primera participació en una Final Four.

Entrenats per Antonio Carlos Ortega, exjugador del ‘Dream Team’ de l’handbol blaugrana, els de Veszprem tenen un bloc amb cares molt conegudes. A destacar qui va ser capità del Barça d’handbol, Laszlo Nagy i el canterà blaugrana Cristian Ugalde.

Carlos Ruesga i ‘Chema’ Rodríguez, són dos jugadors espanyols que juguen a les ordres d’Ortega.També té passat Asobal el porter Mirko Alilovic, exjugador d’Ademar de Lleó.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut