CD Bidasoa - FC Barcelona: El Barça d’handbol reprèn la història abans de l’aturada de seleccions

CD Bidasoa - FC Barcelona: El Barça d’handbol reprèn la història abans de l’aturada de seleccions

Els blaugranes retornen a la històrica pista del Bidasoa en el darrer partit de Lliga Asobal abans de l’aturada per seleccions

El Barça d’handbol disputa divendres a les 12.15 h, i en directe per ETB i Esport3, la vuitena jornada de la Lliga, retornant a l’Artaleku d’Irun, seu dels partits del CD Bidasoa. Des de la temporada 2006/07 els blaugranes no jugaven allà, a causa del descens dels irundarres. Un descens que va deixar orfe l’Asobal d’un dels equips que va ser campió d’Europa d’handbol.

Darrer esforç amb el Barça

El gran gruix de jugadors del FC Barcelona d’handbol marxarà la propera setmana amb les seleccions per disputar partits amistosos, torneigs i partits oficials. Abans d’això queda la visita a la pista del CD Bidasoa per consolidar el liderat de la Lliga.

Pascual ha fet viatjar al País Basc 16 jugadors. Dóna descans al capità Víctor Tomás, a Juanín García i a Cedric Sorhaindo, i en el seu lloc entren David Balaguer, Mihal Kasal i Adrià Figueras per afrontar el partit davant el Bidasoa.

El FC Barcelona ha visitat, en Lliga Asobal, la històrica pista d’Artaleku en vint ocasions. Els blaugranes van tornar a Barcelona amb 14 triomfs, un empat i cinc derrotes.

Lluitant per la salvació

En l’any del seu retorn a la màxima competició de l’handbol estatal, el CD Bidasoa d’Irun ocupa la 16a posició de la classificació. La novetat de la competició i les baixes sofertes pels bascos han estat clau en aquest inici de la temporada.

Els bascos presenten a les seves files Jon Azkue, que és el tercer màxim golejador de la competició amb 46 gols a les primeres set jornades.

El CD Bidasoa Irun, a la seva pista, ha disputat tres partits de Lliga. Un empat a 20 gols amb el Valladolid i dues derrotes, una per tres gols davant el Cangas i per la mínima davant el Port Sagunt, són el bagatge dels d’Irun com a locals durant l’any del seu retorn a l'Asobal.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut