fcb.portal.reset.password
L'handbol blaugrana líder a les xarxes socials./FOTO:FCB

L'handbol blaugrana líder a les xarxes socials./FOTO:FCB

Si el Barça d’handbol és líder de la Lliga Asobal, ha liderat el seu grup de Champions i és l’equip que més Lligues estatals, Copes i Champions ha guanyat al llarg de la història, a la nova era de la tecnologia els blaugranes també lideren l’àmbit de les xarxes socials.

Més de 187.000 seguidors a Twitter

El compte de Twitter del Barça d’handbol, @FCBHandbol , és el compte amb més seguidors de l’àmbit de l’handbol mundial. Els 187.132 seguidors que el compte de l’handbol blaugrana té a data 11 de març suposen que sigui el més seguit dels comptes de clubs d’handbol.

Des de l’inici de l’actual temporada, @FCBHandbol ha guanyat més de 25.300 nous seguidors al seu compte de Twitter.

Altres grans clubs europeus segueixen a distància @FCBHandbol . El PSG Handball té 17.777 seguidors a Twitter, i el THW Kiel, 10.886. A la Lliga Asobal, l’Ademar de Lleó segueix els blaugranes amb 10.805 ‘followers’, i el BM Valladolid és el tercer club amb més seguidors de la Lliga.

10.368 nous seguidors per dia a Facebook

El creixement de la pàgina de Facebook del Barça d’handbol ha estat espectacular des de l’inici de l’actual temporada: 2.1560.000 fans s’hi han incorporat des del començament de la temporada 2013/14, cosa que fa un creixement, per dia, de 10.368 seguidos al Facebook de l’handbol blaugrana.

A data d’avui, 2.274.147 usuaris d’aquesta xarxa social han indicat que els ‘agrada’ la pàgina de l’handbol blaugrana (www.facebook.com/FCBHandbol).

En l’àmbit europeu, el PSG Handball i el Vive Targi Kielce són els equips que acumulen més seguidors a Facebook, per darrere dels blaugranes. Els de París tenen 303.053 seguidors en aquesta xarxa social, i els polonesos del Kielce acumulen 107.465 seguidors a Facebook.

Els aniversaris dels jugadors i la campanya de promoció de la Copa Asobal han estat els continguts més valorats pels seguidors del Barça d’handbol a Facebook.

Més continguts

A l’oferta que el Barça d’handbol ofereix a Twitter i Facebook s’afegeixen els continguts del canal del FC Barcelona a YouTube. Allà es poden trobar vídeos exclusius dels viatges i activitats de l’equip. A més, la web francesa del Barça www.fcbarcelona.fr ofereix el videoblog dels jugadors francesos de l’equip.

Tornar a dalt