fcb.portal.reset.password

Eduard Coll i Xavi Pascual, en roda de premsa al Palau Blaugrana/FOTO:Germán Parga-FCB

Hores abans de l’inici de la Lliga Asobal, dissabte a les 18.30 h al Palau Blaugrana davant el BM Ciudad Encantada, el directiu responsable de la secció, Eduard Coll, i Xavi Pascual, entrenador i secretari tècnic de la secció, han avaluat i explicat el projecte del Barça d’handbol per a la nova temporada.

Millora de les expectatives

"La secció d’handbol ha millorat les expectatives econòmiques i esportives, gràcies a la política de contenció de despesa i a la construcció de la plantilla 2013/14 i tot això ha estat possible amb la feina conjunta amb l’àrea esportiva que representa Xavi Pascual”, ha destacat Eduard Coll.

“Aquesta temporada s’han incorporat Karabatic i Lazarov, a cost zero. A la vegada cal recordar que són 4 jugadors del primer equip els que han estat a les categories de l’handbol formatiu com Ariño, Tomás, Viran i Joan Saubich”, ha recordat Coll.

El directiu responsable de l’handbol blaugrana ha recordat que “la sortida de Rocas era una oportunitat per al jugador i el global de l’operació Rocas-Saubich ha estat favorable econòmicament per a la secció i comptava amb el vistiplau de l’àrea esportiva".

“Saubich és un jugador sorgit del projecte que va engegar Xavi Pascual amb joves a la Residència Blume. Un projecte on es tracta la formació integral dels joves jugadors d’handbol i que comença a donar el seus fruits. Actualment tenim 6 jugadors de l’handbol formatiu a la Masia i 8 a la Blume”, ha recordat Coll.

Present i futur

L’aposta decidida de la Junta per l’handbol ja s’està veient plasmada en dos títols com són la Superglobe i la Supercopa. Coll ha explicat que "el títol de la Superglobe, a més de ser Campions del Món d’handbol, ha suposat un ingrés de 400.000 dòlars pel Club i el fet de tornar la propera temporada com a vigents campions”.

L’aposta per incorporar més jugadors de les categories de formació, la voluntat de fomentar l’assistència al Palau Blaugrana i mantenir i augmentar les accions de promoció de l’handbol han estat els eixos en què Eduard Coll ha finalitzat la seva intervenció.

A la vessant més esportiva, Xavi Pascual ha recordat: “Cada temporada és un repte nou, hem de jugar set competicions i intentarem lluitar per totes”.

Fotografies amb els trofeus

Tothom que ho desitgi podrà fotografiar-se amb els dos primers trofeus aconseguits pel Barça d’Handbol, el proper dissabte. De les 17.15 h fins a les 18.10 h la Superglobe i la Supercopa Asobal estaran exposades, al costat de la porta de la Llotja del Palau, perquè tots els aficionats puguin fer fotografies amb els darrers títols de l’handbol blaugrana.

Tornar a dalt