Continua el dens mes de febrer per al Barça d’handbol

Continua el dens mes de febrer per al Barça d’handbol

Els blaugranes juguen avui a Lleó la jornada 18 d’Asobal , el quart partit en els 11 dies del mes de febrer

Dimarts a les 21 h a Lleó, en directe per Teledeporte, el Barça d’handbol disputarà el quart partit en els 11 dies transcorreguts del mes de febrer. Un partit en una pista sempre difícil i que arriba dies abans de la disputa, dissabte, del partit de Champions davant el PSG.

Primer, Lleó

Xavi Pascual ho va explicar molt clarament a la roda de premsa prèvia al partit davant el Reale Ademar: “Només ens ha d’afectar l’Ademar de Lleó. El que arribi dissabte ja arribarà, quan s’acabi el partit ja pensarem en el PSG. Ara el més important és l’Ademar”.

I és que l’entrenador del Barça d’handbol no vol cap tipus de relaxació i vol que l’equip estigui plenament concentrat en el partit de la jornada 18 de la Lliga Asobal.

Els blaugranes arriben a Lleó com a líders invictes de la competició, amb un ple de triomfs a les 17 jornades de Lliga disputades fins al moment.

Els blaugranes recuperen Eduardo Gurbindo, absent en el partit de Champions davant Wacker Thun per molèsties a l’esquena, que ocupa el lloc que deixa a la llista Joan Saubich per decisió tècnica. Completa la llista de 16 jugadors l’extrem del filial, David Balaguer.

Amb marca pròpia

El Reale Ademar de Lleó ocupa la setena posició de la Lliga Asobal. Amb un equip jove amb gent de casa i un jove entrenador com Dani Gordo, els lleonesos mantenen els trets d’identitat que sempre els han significat: compromís, joc elaborat i ganes de guanyar.

A més, l’Ademar Lleó està disputant la Copa EHF on, el cap de setmana passat, va donar mostres del seu nivell i de la dificultat de jugar a la seva pista guanyant per 9 gols el Csurgoi d’Hongria.

Entre les seves files destaca la capacitat golejadora de José Mario Carillo, que amb 103 gols és el màxim golejador de la Lliga i és el primer jugador que supera els 100 a l’actual edició de la màxima competició estatal.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut