Comença el retorn a Colònia pel Barça d’handbol

Comença el retorn a Colònia pel Barça d’handbol

Arrenca la Champions d’handbol 13/14 per als blaugranes amb l’objectiu de tornar a ser a la Final a Quatre de Colònia

Un cop va acabar el partit de la final de la Champions 12/13 davant l'HSV Hamburg, en què els blaugranes van caure per 29 a 30, jugadors i tècnics del Barça d’handbol van coincidir a dir que treballarien al màxim per ser-hi de nou. Avui, a les 18.15 h i en directe per Esport3, comença el camí a Skopje davant l'HC Vardar per ser de nou a Colònia.

En bona forma

El FC Barcelona arriba a Skopje en bon estat de forma. Les dues primeres jornades de la Lliga Asobal, en els dos partits davant el Conca i l'Aranda de Duero, l’equip ha demostrat el seu estil ràpid i la concentració necessària per afrontar la llarga temporada.

Per a l’arrencada de la Champions, Pascual ha fet viatjar a Skopje els 16 jugadors que componen el primer equip i tots estan en bones condicions per afrontar el partit davant el Vardar.

Aquesta serà la cinquena visita a Skopje del Barça d’handbol. En les quatre anteriors, tres davant el Vardar i una davant el Metalurg, que també serà rival dels blaugranes al Grup C de Champions 13/14, els blaugranes van tornar amb el triomf a Barcelona. Dels vuit partits que el Barça ha jugat a la Champions davant equips macedonis, els barcelonistes sempre s’han emportat el triomf.

Un equip renovat i amb aspiracions

Vardar Skopje retorna a la Champions després de tres temporades absent de la màxima competició europea de clubs i ho fa en qualitat de campió de la Lliga de Macedònia.

Amb un equip renovat, el Vardar Skopje presenta les seves credencials per convertir-se en un dels equips importants a Europa. Amb moltes incorporacions i un nou entrenador, Zoran Kastratovic, els macedonis volen consolidar-se en el panorama de l’handbol europeu.

Per assolir cites més altes a Europa han incorporat a Alex Dusjhebaev i al porter Iñaki Malumbres. Tres jugadors del Txehovskie rus també han arribat a les files macedònies com són Txipurin, Rastvortsev i Dibirov.

El capità dels macedonis no és altre que Filip Lazarov, germà del jugador del FC Barcelona Kiril Lazarov. Amb aquests jugadors, Vardar aspira a aconseguir el pas a les eliminatòries que donen accés a la Final a Quatre de Colònia.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut