fcb.portal.reset.password

Xavi Pascual atenent als mitjans de comunicació / FOTO: ARXIU FCB

La Copa del Rei arrenca dimarts a Pamplona, a les 20 h, a la pista de l’Helvetia Anaitasuna, a l’eliminatòria de vuitens de final a partit únic. Xavi Pascual ha analitzat com arriba el FC Barcelona Intersport al partit i les sensacions de l’equip abans de la cita a Navarra.

Alerta davant el nou format

El nou format en què es disputa la Copa del Rei fa que el tècnic blaugrana recordi que “el partit sempre comença 0 a 0”. “Demà toca lluitar per treure un partit en un pavelló ple i on ells donaran al màxim. Hem d’estar alerta”, ha afegit l’entrenador.

“Nosaltres no rebutgem el paper de favorits. Som l’equip que som perquè estem jugant al nivell que estem jugant”, explicava Pascual amb referència al bon nivell que el Barça Intersport està mostrant.

L’entrenador de l’handbol blaugrana recordava que “no es pot fallar en cap partit”: “A la Lliga, sempre l’equip ha d’estar posat i a Europa no pots fallar si vols assolir el primer lloc del grup. A la Copa del Rei no hi ha cap marge. Demà és una final a camp contrari i contra un bon equip i hem de ser capaços de portar-ho al nostre terreny”.

I alerta amb el rival

L’Helvetia Anaitasuna és un rival que a Pascual li mereix el màxim respecte, com ha explicat en la compareixença prèvia davant els mitjans. “Juguem contra un bon equip. Hem d’estar previnguts. Sempre jugar en camp contrari és complicat i més si és una eliminatòria a partit únic, ja que no hi ha marge d’error”.

“L’Anaitasuna ho està fent bastant bé, podrien haver tingut algun punt més dels que tenen, cal reconèixer que estan mostrant consistència com a equip. Quan han jugat amb els grans han fet bons partits. El cap de setmana van guanyar a Conca, que no és gens fàcil. Estan demostrant solvència i que jugant bé a handbol”, finalitzava el tècnic blaugrana.

Amb tots els efectius

Xavi Pascual desplaçarà a Pamplona els 16 jugadors del primer equip. La normativa permet alinear 16 jugadors sèniors, a la competició de Copa del Rei. Si no hi ha cap contratemps, Pascual podrà disposar de tot el seu planter al pavelló de l’Anaitasuna, conegut com ‘la Catedral’.

Tornar a dalt