fcb.portal.reset.password

Els blaugranes, units per preparar la Final a Quatre/FOTO:Arxiu-FCB

Un cop finalitzada la participació a la Copa i amb la Lliga assolida, els blaugranes preparen la Final a Quatre de Colònia, on jugaran les semifinals davant el Vive Targi Kielce, el pròxim dia 1 de juny, amb tres partits de Lliga Asobal i quatre setmanes de treball.

Tres partits de Lliga

Al FC Barcelona Intersport li queden tres partits per finalitzar la competició estatal. El proper dissabte a les 19 h i al Palau Blaugrana, el Barça Intersport i el BM Atlètic de Madrid es tornaran a veure les cares per setena vegada aquesta temporada.

El dissabte següent, el 18 de maig, els blaugranes visitaran la pista del NaturHouse La Rioja, tercer classificat de la Lliga, en el darrer desplaçament de la temporada.

Per finalitzar la Lliga i una setmana abans de la Final a Quatre, els blaugranes finalitzaran la seva participació a l’Asobal al Palau Blaugrana davant el Quabit BM Guadalajara.

Mantenir la tensió

Aquests exigents partits de Lliga que li queden a l’handbol blaugrana, contra l’Atlètic i el Naturhouse, segon i tercer classificats de la Lliga respectivament, i el Guadalajara, entrenat per l’exblaugrana Mateo Garralda, seran una excel·lent preparació per a la Final a Quatre.

En aquests tres partits els blaugranes buscaran tres triomfs per finalitzar invictes la competició de Lliga, un fet que no s’ha produït mai a la història de l’handbol del Barça.

Els jugadors retornaran dimecres als entrenaments per afrontar aquesta intensa i il·lusionant etapa final de la temporada.

Entrades per a la Final a Quatre

Des de dilluns al matí ja estan a disposició dels socis les entrades de la Final a Quatre i a partir de dimecres estaran a la venda per a la resta d’aficionats. Per adquirir les localitats cal omplir el formulari següent, clicant damunt aquest enllaç

Tornar a dalt