El setè clàssic de l’handbol Asobal, el menys transcendent

El setè clàssic de l’handbol Asobal, el menys transcendent

Els blaugranes tenen ja la Lliga aconseguida i els matalassers són matemàticament segons de la competició

Dissabte a les 19 h i en directe per Teledeporte el FC Barcelona Intersport i el BM Atlètic de Madrid es veuran les cares sobre la pista del Palau Blaugrana en el setè enfrontament d’aquesta temporada. Un partit sense transcendència a la classificació.

Pensant en la Final Four

Els blaugranes arriben a la Jornada 28 de la Lliga davant el BM Atlètic de Madrid amb la feina feta a la Lliga Asobal. Amb el títol assolit, els homes de Pascual afronten l’exigent partit davant els matalassers com a preparació per a la Final a Quatre.

Però hi ha dos fets que motiven els blaugranes de cara al partit de dissabte: el primer, poder assolir els 30 triomfs en Lliga, cosa que no han fet en la seva història, i el segon, treure’s l’espina clavada de la derrota de la semifinal de Copa.

Per al partit davant el BM Atlètic de Madrid, Pascual no decidirà la convocatòria fins una hora abans del partit.

Amb la feina feta

El BM Atlètic de Madrid arriba al Palau Blaugrana en el partit davant els blaugranes amb menys transcendència des del retorn dels madrilenys, la temporada passada, a l’handbol Asobal.

El matalassers arriben al Palau després de proclamar-se campions de Copa del Rei, la  setmana passada a Logronyo, i amb el record de la derrota al Palau per 8 gols, en la tornada de quarts de final de Champions.

Els de Talant Duixebàev són ja segons de la Lliga i arriben a la cita del Palau amb les baixes de Barachet i Sabanovic.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut