fcb.portal.reset.password

L'handbol blaugrana coneixerà el calendari d'Asobal, divendres/FOTO: ARXIU-FCB

La Lliga Asobal 2012/13 comença a caminar i per iniciar aquesta nova temporada el primer pas és conèixer quin serà el calendari. El proper divendres, dia 20 de juliol, a les 11 h, el Barça Intersport sabrà quin serà l’ordre d’enfrontaments per al nou exercici.

Ordre d’enfrontaments

Un cop els blaugranes ja coneixen quin serà el calendari europeu, ara toca el torn a la competició domèstica. La cita serà el divendres a les 11 h a Boadilla del Monte (Madrid) a la seu de T7Sports.

El sorteig determinarà l’ordre d’enfrontaments dels equips participants a la Lliga Asobal 2012/13. El FC Barcelona Intersport partirà com a campió de les dues passades edicions i esperarà a conèixer en quin ordre s’enfrontarà amb la resta d’equips participants a l’Asobal.

Salvador Canals, representant blaugrana

El FC Barcelona estarà representat al sorteig per Salvador Canals, en qualitat de nou membre de la Comissió esportiva de la secció d’handbol. Canals compartirà aquesta tasca de membre de la Comissió Esportiva de la secció amb el delegat del primer equip fins al 30 de setembre, quan complirà l’edat de jubilació.

Canals exerceix de delegat del primer equip d’handbol des de l’any 2001. Anteriorment va ser delegat de camp del primer equip.

Marta Yebra, que fins ara formava part de la secció d’handbol en tasques de logística i administració, serà la nova delegada de l’equip en produir-se la jubilació de Salvador Canals.

Tornar a dalt