fcb.portal.reset.password

Juanín García al Torneig de Doboj. / FOTO:Benjamin Jovic

Amb un partit de nivell de Final a Quatre, el Barça d'handbol ha assolit la final del Torneig de Doboj. El Txehovskie rus ha demostrat que es un dels candidats a jugar la Final a Quatre de l'EHF però el treball global dels blaugranes ha fet que s'emportessin el triomf. La final serà dissabte a les 20.30 h davant el Reale Ademar de Lleó

Xoc de trens

Dos dels equips més forts de l'handbol europeu es trobaven a Dobj i els primers minuts han estat una demostració de les característiques ofensives dels dos equips. Mentre els blaugranes buscaven els seus extrems amb bona circulació de pilota, els russos buscaven el seu poderós llançament exterior.

Els dos estils s'equilibraven i la igualtat en el marcador 7 a 7 al minut 11 prèvia que el partit seria igualat. El joc d'atac blaugrana, dirigit per Enterríos, era fluït però l'efectivitat russa davant de Saric ho equilibrava.

Manen les defenses

Després de l'efectivitat ofensiva demostrada en l'inici del partit, les defenses es van anar ajustant. Tant blaugranes com els russos van agafar la mida a l'atac rival i en el minut 24 el marcador reflexava empat a 11

En els darrers minuts de la primera part, la tònica del partit va seguir el mateix ritme. Amb Saric i Stochl -porter de Txehovskie- aturant s'arribà al descans 12-13 favorable a Txehovskie.

Taules d'escacs

A la segona part els FC Barcelona Intersport ha trobat forats a la defensa avançada del Txehovskie Medvedi, poden posant pilotes al pivot, amb tres gols consecutius de Sorhaindo, i trobant opcions de llançament des de els sis metres.  

Però , de nou, aquest atac blaugrana s'ha vist igualat per la capacitat de llançament dels homes entrenats per Maximov.

Plus defensiu

Amb una dinàmica similar en atac, els homes de Pascual han augmentat la intensitat defensiva. Fruit d'aquest treball dos contraatacs de Noddesbo i Stranovsky posaven el 21-18 en el marcador al minut 43 i un altra contraatac, finalitzat per Viran Morros donava al minut 50 la màxima diferencia pels barcelonistes, 25-21.

Malgrat les exclusions de fins a tres jugadors que ha rebut el FC Barcelona Intersport a la part final del partit, els homes de Pascual han sàpiguen gestionar les inferioritats i s'han acabat emportant el triomf i el pas a la final del Torneig.

La fitxa del partit

FC Barcelona Intersport 29

Txehovskie Medvedi 27

FC Barcelona Intersport: Saric (9 aturades), Noddesbo (3), Jernemyr, Tomás (3), Entrerríos (3), Stranovsky (4) i Viran Morros (2) -set inicial- Sjöstrand (4 aturades), Biosca, Juanín García (2), Sorhaindo (8), Sarmiento, Ariño, Gurbindo (1), Aguirrezabalaga, Rutenka (2), Rocas (1) i Balaguer.

Txehovskie Medvedi: Grams, Filippov (1), Kovalev (1), Chernoivanov (3), Shelmenko (4), Rastvortsev (4) i Dibirov (6) -set inicial- Stochl, Edokimov (1), Gorbok (3), Koksarov (1) i Zhitnikov (3)

Parcials: 4-3, 7-6, 8-8, 10-10, 11-12, 12-13; 15-15, 18-17,21-19, 25-21, 28-25 i 29-27.

Àrbitres: Branka Maric (Sèrbia) i Zorica Masic (Sèrbia)

 

Tornar a dalt