A Szeged, a tancar la 1a volta amb victòria

A Szeged, a tancar la 1a volta amb victòria

El Barça Intersport cerca un triomf a Szeged per acabar invicte la primera volta del Grup D de la VELUX EHF Champions League

L’handbol blaugrana torna a la Champions, i ho fa diumenge a les 18.30 h a la pista del Pick Szeged hongarès. Amb l’objectiu de sumar la cinquena victòria i finalitzar la primera volta del Grup D com a líders invictes, els homes de Pascual sortiran davant un equip que ha estat capaç de derrotar la gran revelació de l’handbol europeu, l’MKB Veszprém dels exblaugranes Nagy, Ugalde i Oneto.

A seguir sumant

Els blaugranes són líders invictes del Grup D de la Champions d’handbol, i amb una mitjana de 23,3 gols encaixats per partit són la millor defensa de la competició. L'equip, doncs, es presenta amb aquestes credencials i amb les baixes de Víctor Tomás, amb una petita contractura al bíceps femoral de la cama dreta, i de Magnus Jernemyr, que continua amb molèsties cervicals. Jernermyr i Tomás han estat substituïts per David Balaguer i Aitor Ariño.

La dinàmica blaugrana a Europa està sent molt positiva. La darrera prova d’aquest fet va ser la victòria per 11 gols, en la Jornada 4, a la sempre complicada pista de Croàcia Osiguranje de Zagreb.

Etapa densa

El partit davant el Pick Szeged obre una de les etapes més denses de la temporada. EL FC Barcelona Intersport, fins al Nadal, haurà de jugar a Europa, de nou, amb el Pick Szeged al Palau, i amb el Kadetten Schaffhausen abans de l’aturada nadalenca.

En l’Asobal, la propera setmana anirà a Valladolid. Posteriorment, rebrà el Lleó a casa i jugarà a la pista de l'Anaitasuna de Pamplona en l’eliminatòria de vuitens de la Copa del Rei. El dia 9 de desembre es viurà a Madrid el clàssic de l’handbol estatal davant el BM Atlètic de Madrid.

El Szeged, un equip perillós

Sobre el paper, el Pick Szeged, aquesta temporada, estava relegat, a Hongria, a ser el segon per darrere de l'MKB Veszprém, però els drets es guanyen a la pista i els de Szeged van superar l’equip entrenat per l’exblaugrana Antonio Carlos Ortega per 31 a 24. Només un sorprenent empat dels de Szeged a 30 davant el Tatabánya KC els ha privat de les 11 victòries en les 11 jornades de la Lliga hongaresa.

A Europa, els homes entrenats per Laszlo Skaliczki s’han mostrat amb menys encert. Un triomf, davant el Kadetten Schaffhausen a casa, i tres derrotes, a les pistes del Croàcia i el Minsk, i a casa, davant el Berlín, deixen els hongaresos en la lluita per entrar entre els quatre llocs que donen accés als vuitens de Champions.

El joc del Pick Szeged el condueix un exblaugrana i medalla d’argent als Jocs Olímpics de Londres. El central Jonas Larholm va vestir la samarreta del Barça del 2006 al 2008. Amb el blaugrana Magnus Jernemyr es va penjar la medalla d’argent dels Jocs de Londres.

El primera línia Sulc, amb 19 gols, i Larholm, amb 14, acompanyats de Prodanic, amb 13 dianes marcades, lideren l’atac del Pick Szeged a Europa. Els tres jugadors són els referents dels hongaresos i als quals el FC Barcelona Intersport haurà d’estar molt atent.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut