fcb.portal.reset.password

Rocas ha marcat catorze gols en dues jornades. (Foto: Arxiu FCB)

El llistó golejador que els de Pascual s'han marcat partit rere partit, des que va començar la pretemporada, es troba per sobre dels 30 gols. En només dos enfrontaments, els blaugranes han estat per sota d'aquesta xifra i no van acabar en victòria: empat amb el Chambéry (24-24) i la derrota a la Supercopa (33-26).

La defensa propicia el contraatac

Però la regularitat golejadora ha estat la tònica fins ara del Barça Intersport. La clau d'aquest ritme, tot i que sembli estrany, es troba en la defensa. L'equip de Pascual construeix el seu atac des de les aturades dels seus porters i les recuperacions dels seus defensors. Tot plegat beneficia les sortides al contratac, el millor recurs ofensiu dels blaugranes. És per això que els màxims golejadors de l'equip són els extrems. En els quatre partits oficials d'aquesta temporada, Ugalde i Rocas sumen 18 gols cadascun, seguits de Juanín amb 15 i un partit menys disputat.

Millor defensa, millor atac

El Barça Intersport lidera la Lliga Asobal després de dues jornades, amb la millor defensa i el millor atac de la competició. Que la defensa és el punt fort blaugrana ja és un tret evident. Només 46 gols encaixats en dos partits l'allunyen dels seus perseguidors (el segon, l'Atlètic, n'ha encaixat nou més) el fan destacar en una faceta que l'identifica. Però l'equip blaugrana també és el més golejador, amb 69 dianes, una més que el següent classificat, un bon referent de les ganes amb què ha començat el vigent campió de Lliga aquesta temporada.

Tornar a dalt