fcb.portal.reset.password

(Foto: Àlex Caparrós - FCB)

Després de deu dies sense veure's, tota la plantilla del Barça Intersport s'ha retrobat al Palau Blaugrana per reprendre l'activitat. Dotze jugadors han tornat després de disputar partits amb les seves seleccions. "Torno cansat després de tres partits seguits ben forts, però feliç per la feina feta amb la selecció i amb moltes ganes de tornar", explica Konstantin Igropulo. I és que el jugador rus ha tornat de Polònia com a màxim golejador del torneig que hi va disputar. En el primer partit de la competició, ell i Rutenka, amb Bielorússia, van ser escollits MVP.

Analítica, esmorzar i pilota

Per començar amb bon peu aquesta nova etapa, la jornada de l'equip ha estat ben completa. Abans d'entrenar-se, els blaugranes s'han sotmès a una analítica per comprovar l'estat físic, i després d'esmorzar plegats, la feina s'ha traslladat a la pista del Palau. Tot i el cansament, l'entrenament ha anat de menys a més i ha acabat amb molta intensitat. L'objectiu dels de Pascual és recuperar el ritme que tenien abans de l'aturada.

El Barça Intersport farà una última sessió dijous a les 12 h a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, on acabarà de preparar el partit de divendres a les 21 h contra l'Antequera al Palau. "Al partit contra l'Antequera haurem de treballar per recuperar el ritme, i si ho fem, ningú no ens pot aturar", assegura Igropulo.

Tornar a dalt