Èxit del IX Torneig Infantil Llet Nostra

Èxit del IX Torneig Infantil Llet Nostra

Aquest diumenge s’ha dut a terme el popular torneig que organitzen conjuntament la secció d’handbol del FC Barcelona i Llet Nostra

Aquest diumenge 21 de desembre s’ha dut a terme el IX Torneig Infantil Llet Nostra, un torneig organitzat per la secció d’handbol del FC Barcelona amb el patrocini de Llet Nostra. En aquesta novena edició s’ha volgut mantenir la mateixa fórmula de competició dels anys anteriors, en què han participat 16 equips infantils dividits en quatre grups de quatre equips cada un.

Els grups A i B han jugat els seus partits al Palau Blaugrana, mentre que els grups C i D han jugat a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Després d’una lligueta a una volta durant el matí, de 9 a 14 hores, han avançat de ronda els dos primers classificats de cada grup. Els equips classificats han disputat els encreuaments de quarts de final, a partir de les 15 hores al Palau Blaugrana.

Després de totes les rondes, la final s’ha disputat a les 17.45 hores, i l’HC Cooperativa de Sant Boi ha estat l’equip guanyador del torneig en imposar-se a la final a l’Igualada per 23-21. Pel que fa als premis individuals, Pablo Carcano, del CH Sant Llorens, ha guanyat el premi al millor jugador del torneig; Pol Varela, de l’Handbol Cerdanyola, ha estat designat millor porter, i el premi al Fair Play ha estat per a l’Handbol Liceu Francès.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut