Barça Lassa B – Cisne Colegio Los Sauces (29-23): Triomf de mèrit

Seriós partit del segon equip de la secció d’handbol, per emportar-se un merescut triomf

Els joves blaugranes rebien els gallecs del BM Cisne, tot recordant l’ajustat triomf per 23 a 24 en el partit de la primera volta. En el partit jugat dissabte a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, els de Roi Sánchez han controlat el ritme del partit i s’han emportat una victòria que els manté en el sisè lloc de la División de Honor Plata

Fermesa blaugrana

Els blaugranes començaven el partit ferms ofensivament i defensivament, però algunes precipitacions ofensives del Barça Lassa B, permetien als gallecs posar-se per davant en el marcador (5-6) en el minut 10. Però de seguida els locals van tornar a posar el seu ritme i es distanciaven (11-8) en el minut 18.

La diferència es mantenia estable, a favor dels joves blaugranes, en el tram final de la primer part. Els de Roi Sánchez es mantenien ferms amb un Tremps molt encertat en la faceta ofensiva  i arribaven al descans guanyant per 14 a 12.

Controlen el partit

La igualtat es mantenia en els primers minuts del segon temps. Ni els blaugranes eixamplaven la diferència ni els gallecs la retallaven, minut 41 i 19 a 17 favorable al Barça Lassa B.

Amb aquesta mateixa tònica s’entrava en el tram final del partit i a manca de sis minuts el 24 a 22 era favorable als blaugranes. Tot i la seva joventut al Barça Lassa B no l’ha tremolat el pols en els instants finals i s’han emportat un merescut triomf per 29 a 23.