FC Barcelona Lassa - Ribera Navarra: Estrena lliguera amb victòria (6-2)

Esquerdinha (2), Ferrao (2), Lozano i Adolfo han segellat el primer triomf blaugrana en lliga davant un conjunt combatiu

Debut amb força ofensiva. En la primera jornada de Lliga, els d’Andreu Plaza han golejat un combatiu Ribera Navarra (6-2). Però l’expressió de felicitat dels blaugranes no ha estat fàcil d’imposar-se. Perquè el conjunt visitant ha posat resistència, sobretot amb el 2-2, i el matx no s’ha decidit fins a uns deu minuts finals de càrrega ofensiva culer. Esquerdinha (2), Ferrao (2), Lozano i Adolfo han estat els autors dels gols blaugranes.

Un gol de bella factura obre el marcador

El Palau Blaugrana tenia afany de futbol sala. Els càntics d’ànims han copsat els primers compassos de partit fins que ha aparegut Esquerdinha. El pivot brasiler ha firmat una obra d’art en forma de gol sobre el parquet culer. Abans que la pilota entrés al fons de la xarxa ja s’ha sentit l’admiració del públic, que ha esclatat definitivament amb l’1-0 en l’electrònic. Així, doncs, la picada subtil d’Esquerdinha davant la sortida del porter rival ha estat el primer gol dels d’Andreu Plaza en la lliga 2018/19.

La diana ha contagiat l’atac d’ambdós conjunts. I especialment a una de les noves incorporacions culers. Arthur ha gaudit de dues ocasions. Dos potents xuts que no han trobat porteria. A l’altre costat, Juanjo ha intervingut per evitar que Ferran Plana -germà de Dídac Plana, una de les altres cares noves del Barça Lassa- empatés el matx. Una de les altres incorporacions, Boyis, en el cinc inicial, s’ha mostrat segur en defensa durant tot el partit.

Ribera Navarra empata

Les ocasions s’han deixat d’apuntar amb l’aparició de Ferrao. L’expressió de felicitat culer ha augmentat amb la diana del brasiler, que mai falla a la seva cita amb el gol. Quan faltaven 30 segons per acabar la primera meitat ha pujat el 2-0. Però la foscor ha envaït el Palau amb dos gols seguits del conjunt visitant. Tripodi i Sergio González, exblaugrana, han posat el 2-2 quan es portaven pocs minuts de segona meitat.

Els culers s’aboquen a l’atac

El corrent de gol culer ha tornat amb Esquerdinha. El 3-2 l’ha signat amb la col·laboració d’Arthur. Així, doncs, el públic barcelonista ha assistit a una combinació de nova tendència al Palau: Arthur-Esquerdinha. Però, també ha contemplat dues dianes d’autors clàssics: Ferrao i Lozano. El de Chapecó un lluitador que mai claudica; minuts abans del seu gol havia sortit de la pista amb problemes a l’espatlla. A l’expressió joiosa final també s’hi ha afegit Adolfo que ha col·locat el 6-2 definitiu.