A l'assalt del liderat contra el Palma Futsal

A l'assalt del liderat contra el Palma Futsal

Ferrao i Andreu Plaza demanen “un Palau a rebentar” per aconseguir l’objectiu de superar el Palma Futsal i afrontar amb moral l’Elite Round de la propera setmana (dissabte, 12:30h, Esport3/Tdp)

El millor atac de la lliga, el del Barça Lassa amb 43 gols, contra la millor defensa, la del Palma Futsal amb només 13 gols encaixats. “Serà un partidàs contra un rival directe i arriba en un bon moment per nosaltres”, explica el tècnic Andreu Plaza. “Ens va molt bé que sigui un partit dels grans abans de la Elite Round, perquè així tothom manté la concentració intacta i no pensa més enllà d’aquest partit”, argumenta el tècnic.

Palma, un rival reforçat

Amb el retorn de l’exblaugrana Joao i de Bruno Taffy, i les incorporacions de Mati Rosa, Hamza i Catela, el Palma Futsal ha fet un pas endavant aquesta temporada i els resultats li estan donant la raó. “Tenen una plantilla molt compensada tant en atac com en defensa”, assenyala Ferrao. “Han fet fitxatges de molt nivell, de jugadors amb molta experiència i que venen d’equips grans, i no és casualitat que ocupin la primera posició”, explica Andreu Plaza.

A la plantilla rival hi destaquen dos exblaugrana: el ja mencionat Joao i també Diego Quintela, segon màxim golejador de l’equip amb sis gols, només per darrera de Mati Rosa, que n’ha fet set.

“Volem un Palau a rebentar”

Ferrao i Plaza han recalcat la importància del factor ambiental en el partit contra Palma Futsal. “Tenim moltes ganes de brindar un gran partit a la nostra afició, que sempre ens dona suport de manera incondicional, només de pensar-hi se’m posa la pell de gallina”, reconeix Ferrao. “Jugar amb l’ambient que es genera al Palau ens dona l’empenta que necessitem per afrontar aquests partits”, explica Andreu Plaza.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut