Sergio Lozano entra al selecte club dels 200

Sergio Lozano entra al selecte club dels 200

Amb el gol contra el Gran Canaria, Lozano assoleix la xifra rodona dels 200 gols amb el FC Barcelona Lassa i es converteix en el segon màxim golejador de la història de la secció, només per darrera de Wilde (247)

Sergio Lozano està d’enhorabona. Després de molts mesos difícils per culpa de les lesions, Lozano va celebrar el seu gol número 200 amb la samarreta del Barça en totes les competicions en el partit contra el Gran Canària. El seu primer gol de la temporada i un gol que ja forma part de la història de la secció. En set temporades al Barça, Lozano ha marcat 149 gols a la lliga, 25 gols a la Copa del Rei, 9 gols a la Copa d’Espanya, 13 a la UEFA Futsal Cup i 4 a la Supercopa.

Segon màxim golejador històric

Lozano és tot just el segon jugador de la història del Barça de futbol sala que arriba a la xifra dels 200 gols. Només el supera Wilde, que va acabar la seva trajectòria al Barça amb 247 gols. Per darrera, mites com Fernandao (197), i Jordi Torras (159). De l’equip actual, només Ferrao (111) i Aicardo (106) superen els 100 gols. Els segueix Dyego amb 95, a punt d’entrar al club dels 100.

“Gràcies als companys”

Després d’assolir la xifra dels 200 gols, Lozano es va mostrar “molt feliç” per la fita. “Són molts records que venen al cap i he de donar les gràcies als companys que m’han acompanyat durant tots aquests anys al Barça i que m’han ajudat a marcar tants gols”, diu Lozano. Sobre el seu gol preferit, Lozano no té dubtes: “el gol a la pista de ElPozo de doble penal que ens va ajudar a guanyar la lliga en la meva primera temporada al Barça”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut