Ekonomac – Barça Lassa: Pas de gegant que apropa la Final Four (2-3)

Ekonomac – Barça Lassa: Pas de gegant que apropa la Final Four (2-3)

Els gols de Ferrao, Adolfo i Joselito permeten als blaugranes sumar el segon triomf a l’Elite Round en un partit molt lluitat

El Barça Lassa ha sumat la segona victòria consecutiva a l’Elite Round i té la Final Four de la UEFA Futsal Cup molt més a prop. Els gols de Ferrao, Adolfo i Joselito han permès superar un Ekonomac que ha posat molta resistència fins a l’últim segon en un partit del qual Paco Sedano ha estat l’heroi amb dues aturades de geni.

Que el duel costaria ho sabien els d’Andreu Plaza abans de començar. Perquè l’Ekonomac havia superat l’amfitrió, el Pescara, en la primera jornada. Els blaugranes, que també havien guanyat el primer matx per golejada, arribaven a l’enfrontament amb l’obligació de guanyar per continuar depenent d’ells mateixos per aconseguir la classificació per a la Final Four de la UEFA Futsal Cup. Amb tot, als 25 segons de joc Saiotti ha fet el primer i ha avançat el conjunt serbi. Sense temps per lamentar-se, de mica en mica els culers han controlat el partit i han buscat el gol de l’empat amb insistència.

Igualtat màxima

Després de dues pilotes al pal dels culers, Ferrao ha posat la igualada a l’electrònic en una jugada de pissarra a la sortida d’un córner, rematada pel brasiler al segon pal. El gol ha fet que el Barça dominés per complet el duel i tingués ocasions de sobres per fer el segon, però el travesser ho ha evitat. L’Ekonomac ha sorprès els d’Andreu Plaza jugant de cinc amb el porter jugador per buscar superioritat en zones ofensives i arriscant en defensa.

Ho ha continuat fent a la segona meitat tot i continuar l’empat al marcador, i s’ha apropat a la porteria de Sedano. Però el risc que corrien en tasques defensives era molt elevat, i el Barça Lassa ho ha sabut aprofitar a la perfecció. Perquè, atent i concentrat en defensa, ha estat capaç d’evitar una acció de perill sèrbia, i Sedano ha enviat una pilota llarga a l’esquena de la defensa que Adolfo ha aprofitat per marcar l’1-2. L’Ekonomac seguiria jugant de cinc i ha aconseguit empatar mitjançant de Thales.

Joselito marca, Sedano salva el triomf

Restaven nou minuts de joc i els blaugranes, conscients de la importància del matx, no han deixat de buscar el triomf. I l’han trobat amb una espectacular jugada al primer toc que Joselito ha rematat a la perfecció (2-3). Un gol importantíssim que ha servit per sumar una victòria, resguardada als instants finals amb dues aturades espectaculars de Paco Sedano. El capità blaugrana ha salvat l’equip als últims segons amb dues mans de crac. El Barça Lassa ha fet un pas de gegant per classificar-se per a la Final Four de la UEFA Futsal Cup, i haurà de rematar-ho dissabte vinent davant el Pescara (20.30 hores) en el que un empat li serveix per aconseguir la classificació.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut