Aspil Vidal Ribera Navarra - FC Barcelona Lassa: Comencen la Lliga amb bon peu (0-5)

Els homes d’Andreu Plaza han iniciat el campionat domèstic amb una victòria a Tudela gràcies als gols d’Esquerdinha (2), Joselito (2) i Ferrao

Debut amb victòria del Barça Lassa a Tudela. Els homes d’Andreu Plaza han superat l’Aspil Vidal Ribera Navarra (0-5) gràcies als gols d’Esquerdinha (2), Joselito (2) i Ferrao i comencen amb bon peu l’estrena a la Lliga. Tot i el resultat contundent, els culers han patit fins al final, i la sentència no ha arribat fins a les acaballes del matx.

El partit ha començat de manera frenètica, amb un inici molt elèctric i intens de tots dos conjunts i amb ocasions a les dues porteries. Dyego i Rivillos han tingut les primeres opcions clares per als culers, però Gus ha salvat els locals. Tot i això, als cinc minuts ha arribat el premi a la insistència barcelonista gràcies al gol d’Esquerdinha (0-1, minut 5).

Insistència sense premi

Arran del gol del brasiler, els d’Andreu Plaza han dominat encara més el joc, i les oportunitats visitants han continuat arribant. Ferrao, Esquerdinha, Sergio Lozano i Adolfo han tingut les ocasions més clares, però el marcador no s’ha tornat a moure i el matx ha marxat al descans amb 0-1 al marcador, però amb el Barça Lassa mereixent més.

Els primers minuts del segon temps han estat força igualats i sense gairebé ocasions de gol. Només un cop de cap de Ferrao ha estat a punt de sorprendre Gus, però el porter local ha desviat la rematada del brasiler. També Esquerdinha ha tingut el segon, però l’esfèrica s’ha estavellat al pal (minut 28). La bona defensa en zona dels locals ha provocat que els culers patissin en la construcció del joc i ha mantingut el partit igualat en tot moment.

El segon gol blaugrana es resistia, i el Ribera Navarra ho intentava amb contraatacs. Tot i això, la insistència blaugrana ha obtingut el seu premi quan faltaven sis minuts per acabar, quan Ferrao ha aprofitat el rebuig de Gus després d'un xut de Dyego per col·locar el 0-2 (minut 34).

La sentència, sobre la botzina

Els d’Andreu Plaza han patit fins al final, i quan quedaven quatre minuts per al final els locals han decidit treure el porter jugador. Un minut després Esquerdinha ho ha aprofitat per marcar el 0-3 (minut 37), i ja al darrer minut del matx ha arribat un doblet de Joselito –precisament exjugador del Ribera Navarra– per situar el 0-5 definitiu al marcador. Finalment, victòria dels blaugranes per començar la Lliga amb tres punts. El Barça Lassa jugarà la propera jornada contra el Palma, en l’estrena de la Lliga al Palau Blaugrana (22 de setembre, 21.15 h).