Premi escàs per a un Barça Lassa que va a més (3-2)

Premi escàs per a un Barça Lassa que va a més (3-2)

Els d’Andreu Plaza perdonen massa davant de porteria i acaben guanyant el quart amistós de la pretemporada davant del Ribera Navarra, amb un marcador ajustat i gols de Diego Quintela, Ferrao i Joselito.

El Barça Lassa continua ajustant la maquinària de cara a l’inici de temporada i ho ha fet amb una nova victòria per 3-2 davant d’un Ribera Navarra molt combatiu. Els visitants han tingut les primeres ocasions del partit, però Miquel Feixas ha evitat el 0-1 amb bones aturades davant de Luisma i desviant un xut llunyà de Rubi. El Barça ràpidament ha agafat el control i ha respost amb dues bones ocasions de Roger Serrano i Quintela. El partit s’ha trencat definitivament en el minut 18, quan Quintela ha fet l’1-0 aprofitant un rebot i ha superat el porter Molina d’un xut sec, després d’un gran retall dins l’àrea. Només un minut després, i just abans del descans, Ferrao feia el 2-0 de jugada personal amb un xut creuat des de la banda esquerra de l’atac blaugrana.

El Barça Lassa ha mantingut el bon to en la segona part i Joselito ha fet el 3-0 en el minut 23, després d’una gran anticipació i un xut molt potent i imparable que ha tocat el travesser abans d’entrar. Amb el 3-0, els blaugrana han seguit gaudint de nombroses ocasions, sobretot Ferrao i Adolfo, però entre el porter Molina i els pals han evitat una golejada més gran. Cal citar especialment Adolfo, que ha debutat avui amb la samarreta blaugrana amb bona nota, tot i fallar-li la punteria de cara al gol. En els minuts finals, Mínguez i Rubi han escurçat el marcador amb dos gols en dues jugades aïllades, i han deixat el resultat final en un enganyós i ajustat 3-2.

Retrobament amb Ferran Plana i Oussama

Ferran Plana i Oussama han tornat aquesta tarda al Palau vestint la samarreta del Ribera Navarra i amb una actuació notable. Els dos jugadors s’han format al planter del FC Barcelona i aquesta temporada fan el salt a la Primera Divisió de l'LNFS de la mà del conjunt navarrès. Plana té dos anys de contracte amb el Barça i marxa cedit per una temporada, mentre que Oussama firma per dos anys amb el Ribera Navarra, però amb opció de recompra blaugrana. Curiosament els dos jugadors agafen el mateix camí que en el seu dia van emprendre Joselito i Roger Serrano, i que els ha servit per tornar aquesta mateixa temporada al primer equip del Barça ja com a jugadors consolidats de l'LNFS. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut