fcb.portal.reset.password

Ferrao celebra el seu hattrick contra Peníscola | VÍCTOR SALGADO

Ferrao ha superat tots els seus registres golejadors al Barça aquesta temporada. El brasiler acredita més d’un gol de mitjana per partit a la lliga, amb 31 gols en 30 partits disputats fins ara (només s’ha perdut el partit a la pista de Santiago per lesió). Ferrao ha marcat en 21 dels 30 partits disputats, amb 4 doblets i 3 hattricks inclosos a la lliga contra Jumilla, Peníscola i Gran Canària.

En total, i comptant totes les competicions, Ferrao ha marcat 35 gols en 35 partits disputats. Va marcar un doblet a la pista del Llevant a la Copa del Rei (5-4), i també va marcar un gol a la final de la Copa Catalunya contra Catgas (6-4) i en els quarts de final de la Copa d’Espanya contra Xota (2-2).

Amb els actuals registres, Ferrao ha superat la seva millor marca golejadora al club. Durant la seva primera temporada al Barça, Ferrao va marcar 31 gols (27 a la lliga, 1 a la Copa d’Espanya i 3 a la UEFA Futsal Cup), mentre que la temporada passada va fer 24 gols (20 a la lliga i 4 a la Copa del Rei).

Ferrao comparteix el podi de màxims golejadors del Barça amb Dyego, autor de 23 gols aquesta temporada i amb Adolfo, que ha marcat 21 gols fins ara. A més, Ferrao també és el segon màxim assistent de l’equip amb 14 passades de gol, només per darrera de Dyego, que n’ha fet 16.

El repte del pitxitxi

Ferro va segon actualment a la taula de màxims golejadors de la lliga, per darrera del jugador del Palma Futsal Paradynski. Paradynski ha fet 34 gols i Ferrao 31. Si el Barça elimina al Palma Futsal, Ferrao tindrà una oportunitat d’or per superar a Paradynski i guanyar el títol de màxim golejador. Ferrao ja va ser pichichi a Rússia amb el Tyumen marcant 38 gols la temporada 2013/14. 

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();