FC Barcelona Lassa - Peñíscola Rehabmedic: Reacció i golejada al Palau (6-1)

Els d’Andreu Plaza, que han remuntat el gol matiner del Peníscola, aconsegueixen un resultat que els serveix per poder seguir líders a la LNFS amb una gran actuació del brasiler Ferrao

El FC Barcelona Lassa, ha aconseguit un bon triomf després de guanyar per 6 a 1 al Peníscola en un partit on els blaugranes han començat perdent amb un gol als trenta segons de l’equip rival. Tot i això, el conjunt de Plaza ha sabut resoldre ràpidament el handicap inicial i poc després ha pogut posar-se per davant. Juanjo sota pals amb grans aturades i Ferrao amb la seva màgia a l’àrea rival, han estat dos dels jugadors més destacats del partit.

Tocava remuntar. El FC Barcelona Lassa començava el partit amb un gol en contra només començar el primer temps. Als 30 segons de partit Iván Rumbo obria el marcador. Els blaugranes tenien el repte de donar la volta al matx i ho començaven fent amb una pressió alta. Amb la consistència defensiva després de rebre el primer gol, els  d’Andreu Plaza, han començat a dominar el partit i a crear ocasion, i al minut 3 ha arribat el gol de l’empat,      obra de Marc Tolrà. El Barça Lassa ha agafat el domini de partit i han començat a aparèixer les primeres clares ocasions de perill. A la porteria contraria, Juanjo amb bones aturades, ha ajudat als seus companys per evitar més gols del equip que dirigeix Albert Canillas.

Paciència i toc de pilota

Els blaugranes, a falta de 10 minuts per acabar la primera meitat continuaven amb la pressió inicial i a més a més es s’ha sumat el toc de pilota i les combinacions col·lectives per crear jugades perilloses. Poc a poc el Barça Lassa s’acostava més a la porteria rival, però el Peñíscola avançava línies i obligava al FC Barcelona a ser més intensos en defensa per no deixar-se sorprendre en una jugada al contraatac. Ferrao posava la màgia als atacs blaugrana i Adolfo amb un potent xut, a falta de 6 minuts per acabar la primera meitat, donaven l’esperança perquè els blaugranes arribessin per davant del marcador abans de la mitja part.

Ferrao no només ha liderat la màgia al Palau, sinó que després d’un llançament lateral de córner, ha avançat als d’Andreu Plaza i al minut 15 de partit el Barça Lassa s’ha posat per davant del marcador. Diego Quintela ha pogut fer el tercer, després d’una gran jugada conjunta, però el porter Iker ha rebutjat la pilota. Poc després, al minut 18, i sense temps de reacció per part de l’equip rival, ha arribat la tercera diana del Barça a conseqüència d’una bona assistència de Quintela que finalment ha rematat Aicardo al fons de la porteria. Els de Plaza arribaven al descans amb una bona primera meitat i un bon resultat.

Concentració per guanyar el partit i màgia de Ferrao

A la segona meitat els blaugranes no s’han relaxat i han continuat tocant la pilota per apropar-se a la porteria contraria.  Tot i que el conjunt de Peñíscola ha avançat línies, l’equip de Plaza ha seguit concentrat en defensa i sense deixar espais al darrera per un possible contraatac de l’equip contrari. Al minut 25, Ferrao ha tornat a fer de les seves dins l’àrea rival i ha aconseguit el seu segon gol del partit i el quart pels blaugranes.

Sense donar temps al rival, l’equip d’Andreu Plaza ha aconseguit el cinquè gol del partit. Ferrao completava el seu hat-trick –sisè hat-trick amb la samarreta del Barça- col·locant el 5 a 1 al marcador del Palau després de fer una excel·lent vaselina per damunt d’Iker. Amb aquest gol, Ferrao ha aconseguit el seu quinzè gol a la LligaAdolfo, ja al minut 37, ha rematat la feina amb el sisè gol blaugrana que d’aquesta manera tancava un gran partit al Palau. Amb aquest triomf, el Barça Lassa continua líder de la classificació una jornada més.