fcb.portal.reset.password

Una de les claus de la ratxa de victòries de l'equip és la millora defensiva | FCB

El Barça Lassa ja acumula deu victòries seguides a la Lliga. Els blaugranes van perdre l’últim partit el 26 de novembre passat, en la derrota per 2 a 3 al Palau contra ElPozo. Des d’aleshores els d’Andreu Plaza compten els seus partits per victòries, sobretot gràcies a la millora defensiva, que es tradueix en una dada objectiva: l’equip encaixa menys gols que a l’inici del campionat.

Des de l’inici de la ratxa el Barça ha encaixat 13 gols en 10 partits, amb una mitjana d’1,3 gols encaixats per enfrontament. En canvi, en les 8 primeres jornades de Lliga el Barça Lassa va encaixar 20 gols en 8 partits, amb una mitjana de 2,5 gols encaixats per matx. És a dir, el Barça de les últimes 10 jornades de Lliga encaixa 1,2 gols menys per partit que el Barça de l’inici del campionat.

De fet, en els últims deu duels l’equip només ha rebut més d’un gol en dues ocasions: Movistar Inter (3-4) i Catgas Energia Santa Coloma (3-4). I els d’Andreu Plaza han aconseguit deixar la porteria a zero una vegada, en el partit contra el Jaén (5-0).

En canvi, en l'aspecte ofensiu el Barça Lassa manté una línia regular durant tot el campionat. En les últimes 10 jornades l’equip ha fet 48 gols, amb una mitjana de 4,8 gols per partit. I en les 8 primeres jornades es van marcar 39 gols, amb una mitjana idèntica de 4,8 gols per partit.

Tornar a dalt