fcb.portal.reset.password

Imatge de la celebració després de l'última victòria contra Catgas | Miguel Ruiz

Falta només una jornada per acabar la fase regular i comencen a estar clares les opcions del Barça Lassa de cara al playoff. Amb la primera posició ja segura per a Movistar Inter, el Barça Lassa visitarà la pista del Jaén depenent de si mateix per acabar segon davant de ElPozo. Aquestes són les opcions possibles per al Barça Lassa abans de l’última jornada:

EL BARÇA ACABARIA SEGON SI….

  1. Guanya a Jaén
  2. Empata o perd a Jaén i ElPozo Murcia no guanya a la pista d’Aspil-Vidal Ribera Navarra

SI EL BARÇA ACABA SEGON….

  • Es creuaria amb Peníscola als quarts de final amb el factor pista a favor del Barça Lassa. Els blaugrana també tindrien el factor pista a favor en una hipotètica semifinal.

EL BARÇA ACABARIA TERCER SI….

  • Perd o empata a Jaén i ElPozo Murcia guanya a la pista de l’Aspil-Vidal Ribera Navarra.

SI EL BARÇA ACABA TERCER….

  • Es creuaria o bé amb Xota, o bé amb Palma Futsal o bé amb Jaén als quarts de final, amb el factor pista a favor del Barça Lassa. Els blaugrana tindrien el factor pista en contra en una hipotètica semifinal contra ElPozo i també en una hipotètica final contra Movistar Inter.

Sense horaris unificats

El Barça jugarà a Jaén el proper divendres a les 21h, mentre que ElPozo Murcia jugarà a les 19,15h a la pista de l’Aspil-Vidal Ribera Navarra. Per la seva banda, Movistar Inter ja va jugar i guanyar el seu partit a Jumilla fa just una setmana per la disputa de la Uefa Futsal Cup.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();