fcb.portal.reset.password

Ferrao ja ha igualat els 20 gols que va fer la temporada passada a la lliga | FCB

Ferrao viu el seu millor moment al Barça. Amb el hat-trick a Gran Canària el pivot iguala els 20 gols que va fer la temporada passada a la lliga i es queda a 7 dianes del seu millor registre, que són els 27 gols de la temporada 2014/15. Amb els 20 gols actuals, Ferrao és segon a la classificació de màxim golejador de la lliga, només per darrera de Paradynski (Palma Futsal), que ha fet 22 gols.

La mitjana golejadora s’incrementa notablement en els últims 4 partits, on el brasiler ha marcat 8 gols amb 2 hat-tricks contra Peñíscola i a Gran Canària. Una altra dada que crida l’atenció és que Ferrao ha aconseguit marcar en 13 de les 19 jornades disputades fins ara. Per darrera de Ferrao, el segon màxim golejador de l’equip és Adolfo, que ha marcat 16 gols repartits en 11 partits.

Però Ferrao no destaca tan sols en l’apartat golejador. El pivot també és el màxim assistent de l’equip, amb un total d’11 passades de gol fins ara. El segueixen de prop en aquesta classificació Dyego i Rómulo, amb 10 assistències de gol. Per cert, Dyego és un altre dels jugadors que es troba en un gran momento de forma. Ho certifiquen els 11 gols i les 10 assistències que acredita en les 19 jornades de lliga disputades fins ara.

Roger, 6 gols en els últims 5 partits

Roger Serrano també està en ratxa golejadora. Dels 10 gols que ha marcat a la lliga, Roger n’ha fet 6 en les últimes 5 jornades, amb dos doblets inclosos en els dos últims partits contra Jumilla i a Gran Canària. 

Tornar a dalt