El líder s’examina al fortí de Xota

El líder s’examina al fortí de Xota

El tècnic Andreu Plaza i el porter Juanjo coincideixen en advertir que el pavelló Anaitasuna de Pamplona és una de les pistes més complicades de la Lliga

Quan només falten 3 partits per acabar la primera volta, el Barça Lassa afronta aquest divendres (20,30h www.lnfsdirecto.es) un dels desplaçaments, a priori, més difícils del calendari. Els blaugranes visiten el Xota, un equip que només ha perdut contra l'Inter a casa i que en l’últim mes ha guanyat el Palma i el Catgas. Els navarresos són sisens a la classificació i no volen deixar escapar el bitllet per a la Copa. Per això, Andreu Plaza i Juanjo preveuen un partit especialment complicat. De fet, Plaza adverteix que els propers tres compromisos contra el Xota, el Catgas i el Jaén seran de màxima exigència. El tècnic ha parlat de tot a la prèvia del partit, inclosa la recuperació de Bateria i la possibilitat de fitxar un reforç al mercat d’hivern.

Delcaracions d’Andreu Plaza, entrenador del Barça Lassa:

ATURDA: Estem bé, ha estat una bona setmana i estem amb ganes de tornar a començar la competició. El descans ha anat bé als jugadors per desconnectar i tornar frescos després de l’exigència dels últims partits abans de l’aturada de Nadal.

RIVAL: Xota és una de les pistes més complicades de la Lliga. Només han perdut un partit fins ara a casa contra l'Inter i va ser en els darrers instants. L’únic avantatge que tenim és que ells han tingut problemes de lesions i han quedat amb una plantilla curta. Per la resta, jugant a casa seva, amb un Pavelló ple, amb una afició que pressiona molt i contra un equip molt consolidat segur que serà complicat.

CALENDARI: Els tres partits que falten per acabar la primera volta contra el Xota, el Catgas i el Jaén seran molt exigents. Per a nosaltres són partits potser fins i tot més importants que haver jugat contra ElPozo i contra l'Inter. Seran aquests partits els que ens indicaran clarament on estem.

ESEVERRI: Javi Eseverri és un referent d’aquest esport i per a tots nosaltres. Un jugador que s’ha cuidat molt i que és història d’aquest esport. És el seu jugador de referència i, a més, és una excel·lent persona dintre i fora de la pista.

BATERIA: Estem en contacte diari amb Bateria i es troba molt bé. Ha millorat molt i fa dies que ja no té dolor. Està molt content de com van les coses i segueix treballant per estar a punt quan torni.

MERCAT: Tenim un equip ara mateix amb 12 jugadors extraordinaris i 2 més que estan lesionats que també són d’un nivell top. Aquí no pot venir qualsevol al mercat d’hivern. Si hagués de venir algú hauria de ser un top mundial, igual que els dos que tenim de baixa, i d’aquests només n’hi ha dos o tres al món. I si no és un d’aquests, no serà ningú.

Delcaracions de Juanjo, jugador del Barça Lassa

ESTAT ANÍMIC: Les últimes victòries, i sobretot contra l'Inter, han estat una injecció de moral per a tot l’equip i hem de seguir pel mateix camí. Aquesta setmana hem treballat molt bé i arribem en molt bones condicions per al partit contra el Xota, que sabem que serà molt complicat.

XOTA: Sabem la dificultat de guanyar a Pamplona, ells només han perdut un partit a casa contra Inter i això ja diu molt. Ells són un equip amb jugadors molt experimentats i de molta qualitat com Eseverri i Usín, que marquen les diferències. Estem molt conscienciats que serà molt complicat i esperem que sigui un gran partit.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut