fcb.portal.reset.password

 

L’equip presenta moltes novetats aquesta temporada motivades, en part, per l’ascens del tècnic Andreu Plaza al primer equip. Xavi Closas, que havia entrenat el primer equip entre el 2002 i el 2004, li agafa el relleu acompanyat pel preparador físic Oscar Alonso, el fisioterapeuta Raül Duran i el delegat Xavi Riera. Al marge del cos tècnic, el FC Barcelona Lassa B també presenta una plantilla molt renovada, amb cinc altes.

Els nous fitxatges de l’equip són: Oriol Santos  (ala tanca); Iván Martín (pivot); Albert Cardona (ala pivot); Roger Bermusell (ala) i Sergio González (ala). En canvi, Joan Miñano, Esteban Cejudo, Raúl Gómez, Daniel Loinaz, Ferran Plana, Oussama, Álvaro López i Juan Emilio han causat baixa, tot i que el Club es reserva una opció de recompra en els casos de Plana, Ousamma, Esteban Cejudo i Juan Emilio.

'Stage' a la Ciutat Esportiva

A partir d’aquest dimarts el Barça Lassa B farà un stage a la Ciutat Esportiva amb dobles sessions d’entrenament conjuntes amb el Juvenil. L’equip també disputarà diversos amistosos fins a l’inici de la competició amb aquest calendari: CCR (28 d’agost), París Acasa (4 de setembre) i Manresa (11 de setembre). La Lliga començarà el 17 de setembre amb un partit a la Ciutat Esportiva contra l'O’Parrulo.

4 juvenils s’entrenen amb el primer equip

A causa de les concentracions de les seleccions per al Mundial de Colòmbia, Andreu Plaza s’ha quedat amb una plantilla curta de només 8 jugadors per entrenar aquests dies. De moment han marxat els cinc internacionals espanyols (Paco Sedano, Juanjo, Sergio Lozano, Aicardo i Adolfo) i Rómulo (que juga el Mundial amb Rússia). Els propers dies també marxaran els brasilers Bateria i Dyego. Per aquest motiu 4 joves del juvenil s’entrenaran durant la pretemporada amb el primer equip. Són Yerai Valiente, Xavi Cols, Khalid  i Hugo Alonso. El porter Miquel Feixas, del Barça B, també està fent tota la pretemporada amb el primer equip.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();