fcb.portal.reset.password

Andreu Plaza ha recuperat aquest dilluns dos efectius importants de cara a la preparació de l’inici de la temporada oficial, previst per al 6 d’octubre amb les semifinals de la Copa Catalunya contra el Castellar. Són els brasilers Bateria i Dyego, que van caure eliminats dimecres passat del Mundial i arribaven a Barcelona divendres procedents de Colòmbia.

Bateria i Dyego, que van ser els últims mundialistes en incorporar-se amb la seva selecció, ja van completar tres setmanes de pretemporada a les ordres de Plaza abans de marxar cap a Colòmbia.

Per a Bateria i Dyego, l’eliminació ha suposat “un pal anímic”, tot i que valoren com a “molt enriquidora” l’experiència de jugar un Mundial. Els dos han arribat físicament bé i reconeixen que ara “toca mirar cap endavant i centrar-se en fer una bona temporada amb el Barça”. 

Paco Sedano i Juanjo s’incorporen dijous, i pendents d’Aicardo

Els internacionals espanyols, que van caure eliminats aquest dissabte en perdre els quarts contra Rússia, tornen aquest mateix dilluns a Barcelona. Els porters Paco Sedano i Juanjo s’incorporaran dijous als entrenaments després de gaudir de dos dies lliures, mentre que Aicardo passarà demà pels serveis mèdics del club per sotmetre’s a una exploració del cop que arrossega al dit gros del peu i que li va impedir jugar l’últim partit del Mundial. En principi, però, les proves que li van fer a Colòmbia descarten una lesió òssia. 

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();