Bateria i Aicardo tornen contra el Ríos Renovables Saragossa

Bateria i Aicardo tornen contra el Ríos Renovables Saragossa

Andreu Plaza recupera dos efectius importants quan només falten dues setmanes per a la disputa de la Copa d’Espanya de Ciudad Real

El Barça afronta el partit d’aquest vespre al Palau contra el Ríos Renovables Saragossa (21,15 h Esport3/Eurosport2) amb dues novetats importants: el retorn dels lesionats Aicardo, que s’ha perdut els últims quatre partits per unes molèsties musculars a l’abductor, i Bateria, que no juga des del passat 30 d’octubre per una condropatia al genoll esquerre.

L’equip buscarà tres punts importants contra un equip incòmode per tornar al liderat provisional de la Lliga. Sota la direcció tècnica de Santi Herrero, el Ríos Renovables ja va complicar la vida al Barça a la primera volta amb la seva característica defensa en zona en un partit que va acabar amb empat (3-3). Els jugadors més destacats del conjunt aragonès són Retamar, l’incombustible Nano Modrego i Adrián Ortego, cedit pel FC Barcelona.

El Barça, per la seva banda, acumula 13 jornades invicte amb 12 victòries i un empat. L’equip, a més, ha guanyat els últims sis duels disputats al Palau Blaugrana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut