fcb.portal.reset.password

Andreu Plaza ha comparegut davant dels mitjans a la prèvia del partit de diumenge contra el Palma Futsal per explicar que l’equip continua “en progressió ascendent” després del bon joc exhibit en els dos últims partits contra ElPozo i a la pista del Llevant. El tècnic està convençut que l’equip “arriba bé” al partit de diumenge i explica que “una victòria seria el millor reforç moral”.

Declaracions d’Andreu Plaza, entrenador del Barça Lassa

Palma és un equip que s’ha reforçat  bé després de perdre dos jugadors clau com Taffy i Joao. Tenen un equip molt competitiu i compensat. Afrontem el partit pensant que aquí al Palau hem de fer valer la condició de locals per guanyar”

“Els resultats negatius de l’any passat contra Palma ja no compten. Els dos equips ens hem renovat molt i el passat ja és passat. De tota manera, intentarem canviar la dinàmica negativa contra ells i guanyar els tres punts”.

“Arribem bé al partit. L’equip està progressant i això es nota amb els resultats i perquè controlem millor els partits. Estem en el bon camí per consolidar-nos com a equip i una victòria ens reforçaria.”

La lliga és molt competitiva i es nota per la poca diferència de punts que hi ha entre els sis primers classificats. Tots els equips podem perdre partits, com ja s’ha demostrat, i ara Palma fa dues jornades que no guanya. Però entra dintre de la normalitat. Tothom vol guanyar”.

Bateria, amb permís per marxar al Brasil

El jugador té permís del club per marxar al Brasil i seguir amb el procés de recuperació pautat pel Serveis Mèdics del Barça sota la supervisió d’un fisioterapeuta de confiança. “Bateria necessita desconnectar, el procés de recuperació de la lesió és lent i el jugador anímicament també està tocat. Per això entre tots hem decidit que marxi i desconnecti uns dies amb l’objectiu que es recuperi anímicament i torni fresc a partir del dia 2 de gener en les millors condicions per reincorporar-se i tornar a ser el jugador que era”, ha explicat el tècnic.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();