fcb.portal.reset.password

 

Adolfo Fernández ha estat escollit millor jugador català de futbol sala de la temporada 2015/16 i recollirà el premi a la Gala de les Estrelles del Futbol Català que organitza la Federació Catalana de Futbol el dia 28 de novembre a l’Antiga Fàbrica Damm. El colomenc, que jugava cedit al Catgas Energia Santa Coloma, va acabar la Lliga com a tercer màxim golejador, amb 32 gols.

Adolfo, que ha obtingut el 53% dels vots, ha superat a les votacions Marc Tolrà, que ha obtingut un 33% dels vots, i Dani Salgado, que ha acumulat el 15% dels vots. El jurat del premi ha estat integrat per clubs, federats i periodistes i personalitats del món de l’esport expertes en la matèria.

Adolfo va arribar aquest estiu al primer equip del Barça i, de moment, és el màxim golejador de l’equip amb vuit gols a la Lliga.

Andreu Plaza, tercer millor tècnic

L’entrenador del Barça ha quedat a les portes del guardó. El premi se l’ha endut Juan Antonio Miguel Juanito, amb el 51% dels vots, seguit de Xavier Passarrius, extrenador del Catgas, amb un 28%. Andreu Plaza ha obtingut el 21% dels vots.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();