Volen trencar el malastruc de Cartagena

Volen trencar el malastruc de Cartagena

L’equip d’Andreu Plaza s’examina en una pista històricament complicada per als blaugranes, en què només han guanyat en dues de les últimes vuit visites (Cartagena-Barça, 21 h Esport3)

El Barça Lassa torna a La Bombonera després de tres temporades amb el Cartagena a Segona. Andreu Plaza ja va advertir ahir a la prèvia que es tracta d’una “sortida perillosa” i les estadístiques li donen la raó. El Barça va sortir derrotat de l’última visita a Cartagena, l’11 de maig del 2012 (7-5), i tampoc va guanyar en les dues visites anteriors les temporades 2010/11 (4-4), i 2009/10 (2-1). De fet, l’última victòria blaugrana a Cartagena data del 20 de febrer del 2009 (1-4), i l’estadística de les últimes vuit visites és de 4 derrotes, 2 empats i 2 victòres.

Deixant el passat al marge, el Barça Lassa arriba en el millor moment de la temporada a La Bombonera després d’encadenar vuit victòries seguides a la Lliga i a les portes d’una aturada per seleccions que interromprà la Lliga fins al febrer. A l’anada, el Barça va guanyar per 5 a 4 patint fins a l’últim minut en l’estrena de la competició de Lliga al Palau. El Cartagena també arriba al partit en plena dinàmica positiva després de guanyar en els dos últims desplaçaments a la pista de Xota (2-3)  i contra elSantiago Futsal (2-3), i ja va advertir en el derbi contra ElPozo (4-4) que sap plantar cara als equips grans.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut