Ucraïna 1 – Espanya 4: Classificats per a quarts

Ucraïna 1 – Espanya 4: Classificats per a quarts

Espanya guanya Ucraïna i dilluns a les 21 h jugarà els quarts de final de l’Europeu

Espanya ha marxat als vestidors amb un avantatge d’un gol després de la diana del jugador d’ElPozo Múrcia Alex a un minut del descans. La participació dels dos blaugranes ha estat molt positiva. Paco Sedano ha estat molt segur sota els pals: ha desfet els xuts dels jugadors d’Ucraïna i no ha vist perillar en cap moment la seva porteria. Lin ha estat titular per segon partit consecutiu i de les seves botes ha nascut la primera oportunitat per a Espanya, però el seu xut ha anat al lateral de la xarxa del porter ucraïnès.

A la represa, la dinàmica ha continuat de la mateixa manera, amb els de José Venancio dominant el partit i generant més ocasions que els seus rivals. Tot just quan s’ha apropat l’equador de la segona part, Ucraïna ha decidit sortir amb el porter jugador i el blaugrana Lin ha recuperat una pilota al mig del camp; el rebuig del seu xut l’ha aprofitat Rivillos per fer el segon. Sedano ha tingut una doble intervenció per evitar el primer gol d’Ucraïna, i un minut més tard Alex ha recuperat al mig del camp i ha fet el tercer. Quan quedaven dos minuts i mig per acabar Grytsyna ha retallat diferències, però, quan semblava que el partit acabaria amb el 3-1, Rivillos, a falta de 16 segons, ha fet el quart i definitiu.

Victòria del Brasil

Per la seva banda, el Brasil de Bateria va guanyar divendres Veneçuela per 2-1 amb una assistència del blaugrana per sumar la primera victòria al Premundial. Dilluns 8 es veuran les cares amb el Paraguai.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut