Primera part d’un partit de 80 minuts

Primera part d’un partit de 80 minuts

Els blaugranes han jugat totes les semifinals de la Copa del Rei des de la seva creació ara fa sis temporades

El FC Barcelona Lassa jugarà dimarts el partit d’anada de les semifinals de la Copa del Rei davant el Palma Futsal a les 21 h (Esport3, Barça TV i streaming a www.fcbarcelona.cat ) amb la intenció d’aconseguir un bon resultat que permeti afrontar el partit de tornada amb garanties.

Gran temporada balear

Els balears estan fent una magnífica temporada. Classificats en tercera posició a la LNFS, són un equip que els darrers anys ha sumat talent i a poc a poc ha construït un bloc molt potent. De fet, a la ronda anterior amb el Movistar Inter van ser capaços d’eliminar-los a la seva pista contra tot pronòstic i classificar-se per jugar les semifinals de la Copa del Rei per primera vegada a la seva història.

El Palma Futsal arriba al Palau després de guanyar als setzens de final el Pallejà per 1-7. A la ronda següent, els de Mallorca van derrotar el FS Valdepeñas a domicili per 0-2 i als quarts van fer-ho amb els madrilenys del Movistar Inter també fora de casa seva.

El Barça, amb un pas ferm a la Copa del Rei

El Barça Lassa, per la seva banda, ha passat les tres rondes amb molta autoritat. Es va desfer dels canaris de l’Agüimes per 0-15 i als vuitens va fer el mateix davant del Magna Gurpea per 4-1. Als quarts, l’equip eliminat va ser el Peníscola, que va caure al Palau per un clar 6-2. Els homes dirigits per Marc Carmona han jugat les semifinals de les sis edicions que es porten disputades fins ara i són, juntament amb ElPozo Múrcia, l’únic equip que ho ha aconseguit. A més, els blaugranes han sumat quatre títols dels cinc disputats i únicament no van guanyar el de la temporada passada.

L’altra semifinal

L’eliminatòria no es tancarà fins que al mes de febrer es juguin els partits de tornada. En l’altra semifinal, ElPozo Múrcia va aconseguir un avantatge molt interessant en derrotar l’Aspil Vidal Ribera Navarra per 1-8 a la pista dels navarresos.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut