fcb.portal.reset.password

Marc Carmona, durant la roda de premsa / VÍCTOR SALGADO-FCB

El FC Barcelona Lassa ha comunicat aquest dimecres que Marc Carmona no continuarà com a tècnic de l’equip de futbol sala a partir del 30 de juny. “Hem considerat que tocava fer un relleu per iniciar una nova etapa i donar un altre caire a la secció”, ha explicat Albert Soler. El director d’esports professionals també ha comentat que l’arribada de Carmona al Barça, fa 12 anys, va ser “el revulsiu  i la persona que va transformar el futbol sala al Club”. És per això que s'ha ofert una oferta a l’actual tècnic blaugrana per continuar vinculat al FC Barcelona: “No volem perdre la persona, pels seus coneixements i tarannà i se li ha ofert treball en la formació dels esports professionals del Club”.

Després de les explicacions d’Albert Soler, Marc Carmona s’ha dirigit a les persones presents a la sala de premsa del Palau (jugadors, companys de l’equip, entrenadors de les seccions professionals, executius i directius) i als mitjans de comunicació. “M’han ofert la possibilitat de treballar en un projecte que és molt interessant, que valoro molt i estudiaré què faig”, ha dit Carmona abans de recordar els seus inicis al Club.

"La realitat ha superat el 'Power Point' que vam presentar el 2005"

“He estat onze anys com a entrenador. Puc donar les gràcies a la casa, em sento molt afortunat i sempre estaré agraït a les persones amb les quals he treballat. Ha estat meravellós”, ha afirmat, explicant que “tot va començar el 2005 amb un ‘Power Point’ per presentar un projecte a la Junta Directiva. La realitat ha superat aquell projecte, en què hi havia coses que eren mentida. Hi ha hagut un creixement des del punt de vista social, de resposta de la gent”.

També ha mostrat els agraïments “als tres presidents, a tots els directius i a tots els treballadors, a la família del Palau, sense els jugadors no hauria estat possible”. I ha definit l’afició com “una joia”. “Creiem que teníem un espai per fidelitzar un grup de gent i aquest és un dels grans títols. Gairebé com les Copes d’Europa”. “He tingut la sort de viure coses irrepetibles al Palau i estic eternament agraït per aquests dotze anys (11 com a entrenador i un com a secretari tècnic).

"Hem aconseguit moltes coses, veníem d’un altre món"

Preguntat pels mitjans  de comunicació, Marc Carmona ha assegurat que es queda “amb tots els moments viscuts” i que “el Barça tornarà a guanyar”. En aquest sentit, ha dit que “si no guanyem la Lliga, no serà per no haver-ho intentat” i ha elogiat el vestidor: “Són gent molt maca, molt normal. En situacions difícils posen per davant l’interès del Club abans que el personal”.

A l’hora de fer balanç -297 victòries, 55 empats i 90 derrotes en 442 partits oficials-, Carmona no es queda amb els números, sinó amb el creixement: “La meva valoració és molt més positiva. Hem aconseguit moltes coses, veníem d’un altre món i hem crescut en el nombre d’aficionats, com a secció i com a infraestructura”.


FCB Futsal: Marc Carmona, 11 anys d’èxits by fcbarcelona


Marc Carmona: “Estic eternament agraït per... by fcbarcelona
Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();