El FC Barcelona Lassa busca la segona victòria

El FC Barcelona Lassa busca la segona victòria

Els blaugranes volen sumar la segona victòria a la competició davant de l’equip de l’exblaugrana Ari Santos

El FC Barcelona jugarà aquest dissabte 25 de juny, a partir de les 20 hores (hora de Barcelona), el segon partit de la Futsal International Cup davant del Dinamo de Moscou, en un duel que serà retransmès per Teledeporte, Esport3 i Barça TV. Després de la victòria a la primera jornada davant del Tasisat Daryaei per 2-4, els blaugranes no tindran ni 24 hores de descans, ja que s’hauran de veure les cares amb l’actual campió rus, el Dinamo de Moscou de l’exblaugrana Ari Santos. Els russos van guanyar en la jornada inaugural el Carlos Barbosa brasiler per 3-2.

El segon partit de la competició enfrontarà els de Marc Carmona amb un vell conegut de l’afició culer, el Dinamo de Moscou, a qui van guanyar en la final de la UEFA Futsal Cup a Lleida per proclamar-se campions per primera vegada en la història del Club. Dos anys més tard, es van tornar a veure les cares a Bakú, a la Final a Quatre, i la victòria va tornar a caure del cantó dels catalans per sumar el segon trofeu a les vitrines del Museu del FC Barcelona.

Ari Santos, un vell conegut

Un dels protagonistes del partit serà el brasiler Ari Santos, que va jugar amb els blaugranes durant sis temporades. L’exblaugrana és un dels jugadors claus dels russos. Amb ell, el Dinamo de Moscou va guanyar ara fa uns dies el campionat del seu país al cinquè partit de la final del play-off. Un altre exblaugrana, Fernandao, també forma part del planter de l’equip moscovita, però està lesionat i no podrà jugar davant dels seus excompanys.

Wilde, estel·lar

Un dels homes més destacats del conjunt de Marc Carmona en el primer partit de la Futsal International Cup va ser el brasiler Wilde. El pivot va ser clau per emportar-se la primera victòria a la competició i va aconseguir un hat-trick fonamental per assegurar els primers tres punts del torneig. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut