El FC Barcelona Lassa acaba avui la Lliga regular de la LNFS

El FC Barcelona Lassa acaba avui la Lliga regular de la LNFS

El partit ha de servir per preparar els quarts de final del play-off i per intentar superar el rècord de gols en una mateixa temporada a la LNFS

El FC Barcelona Lassa jugarà divendres 20 d’abril a les 21 h, el partit corresponent a la 30a jornada de la LNFS davant de l’Elx CF V Alberola i tancarà la Lliga regular amb la clara intenció de sumar tres punts i una victòria que els permeti agafar sensacions de cara al play-off que els haurà d’enfrontar al Catgas Santa Coloma als quarts de final.

Els de Marc Carmona, que no es juguen res perquè acabaran segons a la classificació passi el que passi, volen que el matx d’avui els serveixi de cara al play-off i han viatjat a terres alacantines amb la clara intenció de sumar els tres punts i aïllar-se de la situació del seu rival, que necessita la victòria, a més d’algun altre resultat per mantenir la categoria.

Segon millor atac contra la pitjor defensa

El partit significarà l’enfrontament del segon millor atac de la competició contra la pitjor defensa de la Lliga. Els barcelonistes han marcat 145 gols en els 29 partits jugats fins ara amb una mitjana de cinc dianes per matx, mentre que la defensa de l’Elx ha encaixat 144 gols en el mateix temps. A més, el Barça és l’equip que més gols marca fora de la seva pista amb 68 i opten a establir un rècord del Club a la LNFS si superen la xifra de 150 gols en una mateixa temporada.

Victòria a la primera volta

Els blaugranes van guanyar per 7-3 en el partit de la primera volta de la Lliga disputat al Palau Blaugrana amb un hat-trick de Bateria, que avui no jugarà perquè té molèsties al quàdriceps. Dyego, Aicardo, Gabriel i Lin van ser els altres golejadors culers davant del conjunt alacantí.

Sense Bateria ni Gabriel

El preparador culer no podrà comptar amb la presència de Bateria ni de Gabriel, que durant la setmana va tenir una lesió als isquiotibials de la cuixa dreta i no ha viatjat a Elx per ajudar els seus companys. Les baixes dels dos jugadors del primer equip han estat cobertes pels joves Ferran Plana i Esteban Cejudo, que ja han estat les últimes setmanes entrenant-se sota les ordres de Marc Carmona.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut