El Barça Lassa busca preparar-se bé per al play-off

El Barça Lassa busca preparar-se bé per al play-off

Els de Marc Carmona volen recuperar sensacions després de la derrota davant d’un equip que es juga estar al play-off

El FC Barcelona Lassa jugarà divendres 22 d’abril a partir de les 21 h (Esport3 i Barça TV) el partit corresponent a la 29a jornada de la LNFS davant del Burela Pescados Rubén que serà l’últim que es jugui al Palau de la Lliga Regular. La setmana vinent, els blaugranes tancaran aquesta fase a la pista de l’Elx CF V. Alberola.

El balanç dels culers davant dels gallecs és excel·lent i en els set enfrontaments previs entre els dos conjunts, el balanç és favorable als de Carmona amb sis victòries i únicament un empat. Al partit disputat a la primera volta, el FC Barcelona Lassa va derrotar clarament els gallecs per un contundent 0-5 amb gols de Dyego, Aicardo, Lin, Bateria i Hélder en pròpia porteria.

El Palau Blaugrana, un fortí

Assegurada la segona plaça des de fa unes jornades, un dels objectius dels jugadors blaugrana és preparar de la millor manera possible el play-off i agafar bones sensacions de cara a la lluita per emportar-se el títol de la LNFS. El FC Barcelona Lassa acumula 10 victòries i quatre empats als partits jugats al Palau Blaugrana i són el segon millor equip en atac i la tercera millor defensa a la seva pista amb 73 gols marcats i 33 encaixats.

Buscant superar el rècord dels 150 gols

El FC Barcelona Lassa és el segon millor atac de la competició aquesta temporada i en els 28 partits disputats fins ara, els de Marc Carmona han marcat 141 gols amb una mitjana de 5,03 gols per partit. El seu millor registre golejador és de la temporada 2011/12, quan van marcar 150 gols, i ara fa un any els blaugranes es van quedar en 149 gols. Si mantenen la mitjana de tota la temporada, els barcelonistes superaran per primera vegada a la seva història la marca dels 150 gols en una sola temporada a la LNFS.

Torna Gabriel, però Bateria es queda fora

Marc Carmona recupera Gabriel, que es va perdre el partit davant del Palma Futsal però no comptarà amb Bateria, que té una sobrecàrrega del quàdriceps de la cama esquerra. Per suplir aquesta baixa, el tècnic català ha escollit Ferran Plana perquè completi la convocatòria de 12 jugadors. Carmona tampoc podrà comptar amb el jugador del Barça B Juan Emilio, que s’estarà entre sis i vuit setmanes de baixa per una lesió del lligament lateral extern i de la sindesmosi del turmell dret. Juan Emilio ha estat un dels jugadors més utilitzats pel tècnic barcelonista durant aquest any i fins i tot va marcar un gol davant del Catgas Santa Coloma.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut